Vliegen naar Santa Maria, Azoren

Santa Maria is het meest zuidelijke eiland van de Azoren of de Acores zoals ze in het Portugees heten. Dit mooie groene eiland waar het jaar rond heerlijk weer is voor vakantie,...   

> lees meer
De Vakantiediscounter

aanbevolen v.a. € 535,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 543,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Santa Maria, Azoren voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Santa Maria, Azoren

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Santa Maria, Azoren

Kaart Santa Maria, Azoren

Lees meer over Santa Maria, Azoren

... is onderdeel van Portugal en je kunt er dus gewoon met de  euro betalen. Santa Maria heeft enkele van de mooiste stranden van de Azoren en een heerlijk subtropisch en maritiem klimaat. Over het jaar genomen schommelen de gemiddelden op dit eiland tussen de 16 - 23 graden.

Naast natuurliefhebbers, rustzoekers en mensen die in de herfst of winter een weekje de nattigheid in willen ontvluchten tref je op Santa Maria ook veel duikers, want ook de onderwaterwereld is hier prachtig!

De luchthaven van Santa Maria is gelegen bij de hoofdstad Vila do Porto en heet voluit Santa Maria Airport. Veel goedkope vliegtickets Santa Maria hebben overigens twee (vaak korte) stops in de Portugese hoofdstad en op het eiland Sao Miguel of op Terceira. Vanaf deze eilanden is het maar een korte vlucht van een half uurtje naar Santa Maria. Alternatieve opties voor wie goedkope tickets naar Santa Maria Azoren zoekt zijn vliegen vanuit Frankfurt in Duitsland, dat wil soms nog wel eens schelen. Of boek een vliegreis naar Sao Miguel of Terceira om vanaf daar per ferry naar Santa Maria reizen.

Lees meer over vliegen naar de Azoren.

Goedkoop naar Santa Maria, Azoren vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Santa Maria, Azoren? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Santa Maria, Azoren te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Santa Maria, Azoren? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Santa Maria, Azoren vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Santa Maria, Azoren deals. Tip: voor een last minute Santa Maria, Azoren vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Santa Maria, Azoren Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Santa Maria, Azoren  

Hoe lang is het vliegen naar Santa Maria, Azoren? De totale vluchtduur start bij circa 5 1/2 uur. De meeste vluchten naar Santa Maria maken een tussenstop op het vliegveld van Lissabon. Vanaf daar ben je in circa 2 uur vliegen op je bestemming.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Santa Maria, Azoren

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
TUI.nl
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Santa Maria, Azoren aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Santa Maria, Azoren zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024