Vliegen naar Mendoza

De mooie stad Mendoza ligt in de gelijknamige streek waar de beroemde Argentijnse wijnen vandaan komen, in het westen van Argentinië. In de zomer bezoeken daarom veel...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mendoza voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Mendoza vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Mendoza vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Mendoza te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mendoza? Geef je op voor de Mendoza Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mendoza vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Mendoza kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Mendoza in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Mendoza boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Mendoza in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Mendoza als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Mendoza

Hoe lang is het vliegen naar Mendoza? Er gaan geen directe vluchten naar Mendoza. Je moet dus minimaal 2 overstappen maken van 2 uur. Daardoor is de vluchtduur 20 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Mendoza

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Mendoza o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Mendoza met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Mendoza. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mendoza zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017