Vliegen naar Mendoza

De mooie stad Mendoza ligt in de gelijknamige streek waar de beroemde Argentijnse wijnen vandaan komen, in het westen van Argentinië. In de zomer bezoeken daarom veel...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 860,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Mendoza voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Mendoza

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Mendoza

Kaart Mendoza

Lees meer over Mendoza

... toeristen de wijngaarden van Mendoza, maar ook in de winter is de stad populair maar dan als uitvalsbasis om te skiën.

Mendoza, voluit Ciudad de Mendoza genaamd, is een bijzonder mooie stad en een gebied dat veel actieve vakantiegangers trekt die in dit deel van Argentinië komen fietsen, wandelen of paardrijden.

In Mendoza zijn de seizoenen precies omgekeerd als in Nederland. In december, januari en februari zijn temperaturen overdag boven de 30 graden Celsius niet vreemd, terwijl het in juni en juli niet warmer wordt dan een graad of 15. In de warme maanden heb je wel iets meer kans op neerslag.

Vliegen naar Mendoza? Het vliegveld van Mendoza ligt op een steenworp afstand van de stad en deze luchthaven heeft als airport code MDZ. De formele naam van het vliegveld is Governor Francisco Gabrielli International Airport. Vanaf Amsterdam vlieg je waarschijnlijk via Rome en Buenos Aires of via Madrid en Santiago richting Mendoza. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Mendoza Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Mendoza vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Mendoza? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Mendoza te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Mendoza? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Mendoza vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Mendoza deals. Tip: voor een last minute Mendoza vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Mendoza Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Mendoza  

Hoe lang is het vliegen naar Mendoza? Er gaan geen directe vluchten naar Mendoza. Je moet dus minimaal 2 overstappen maken van 2 uur. Daardoor is de vluchtduur 20 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Mendoza

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Mendoza aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Mendoza zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024