Vliegen naar Cordoba Argentinie

Midden in Argentinië ligt het mooie Cordoba, op Buenos Aires na de grootste stad van Argentinië. Het ligt in een vallei en wordt omgeven door prachtige bergen. Cordoba...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,171,-

KLM

aanbevolen v.a. € 1,254,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cordoba Argentinie voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cordoba Argentinie

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cordoba Argentinie

Kaart Cordoba Argentinie

Lees meer over Cordoba Argentinie

...Cordoba heeft een interessante geschiedenis sinds het ontstaan in 1573. Corboda kent vele historische monumenten en gebouwen, waarvan er enkele zelfs op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

In Cordoba zijn de seizoenen precies andersom dan hier in Nederland. In januari is het zomer, in juli is het winter. Of winter, de temperaturen liggen overdag dan nog rond de 19 graden Celsius. In de nacht koelt het af naar zo'n 6 graden. In januari is het overdag zo'n 30 graden Celsius, er is dan wel meer kans op neerslag dan van mei tot en met augustus, dan valt er namelijk weinig regen.

Goedkope vliegtickets naar Cordoba?
De internationale luchthaven van Cordoba ligt 9 kilometer ten noorden van de stad. De officiële naam van het vliegveld is Ingeniero Aeronautico Ambrosio L.V. Taravella International Airport. Er gaan geen rechtstreekse vluchten vanuit Nederland, maar met een overstap (en een enkele keer 2 overstappen), is het een goed bereikbare stad. Wil je een rondreis maken? Kies dan voor een ticket naar Buenos Aires en huur daar je auto. Dat scheelt je soms wel de helft op de kosten van je vlucht! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Córdoba Ambrosio L.V. Taravella Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Cordoba Argentinie vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cordoba Argentinie? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cordoba Argentinie te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cordoba Argentinie? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cordoba Argentinie vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cordoba Argentinie deals. Tip: voor een last minute Cordoba Argentinie vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cordoba Argentinie Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Cordoba Argentinie?  

Hoe lang is de vliegtijd naar Cordoba? De vluchtduur is circa 24 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Cordoba Argentinie

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cordoba Argentinie aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cordoba Argentinie zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024