Vliegen naar Saginaw

Saginaw is een stad in de Amerikaanse staat Michigan, met een inwonertal van rond de 60.000. De stad heeft een aantal bezienswaardigheden die zich in het stadscentrum bevinden,...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 972,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Saginaw voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Saginaw

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Saginaw

Kaart Saginaw

Lees meer over Saginaw

... waaronder The Dow Event Center, waar bijvoorbeeld de ijshockeywedstrijden worden gespeeld, The Children's Zoo en het historische theater in de binnenstad: The Temple Theatre. Daarnaast zijn er nog een aantal andere theaters en musea. Shopliefhebbers kunnen terecht bij het grootste outlet centrum van het Midwesten van de Verenigde Staten. Eind januari - februari vindt de jaarlijkse competitie ijsvissen plaats op de Saginaw River. Naast ijsvissen is het Saginaw Bay gebied en Lake Huron zeer geschikt voor (sport)vissers. Botenverhuur, georganiseerde trips of vissen vanaf de kant behoren tot de mogelijkheden.

Overnachten in Saginaw kan in de stad zelf, bijvoorbeeld in een gerestaureerd oud landhuis, omringd door het authentieke landgoed. De meeste hotelketens bevinden zich echter buiten de stad zelf.

Het huren van een auto is aan te raden. Het openbaar vervoer ter plekke is namelijk beperkt. Een bezoek aan ‘Motown’ is goed mogelijk, Detroit ligt namelijk op twee uur rijdafstand van Saginaw. De luchtaven van Saginaw is Saginaw County Harry W Brown Airport. Vliegen naar Saginaw is met een tussenstop en duurt 12 tot 14 uur. Het vliegveld ligt op slechts 6 kilometer afstand van de binnenstad.

Goedkoop naar Saginaw vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Saginaw? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Saginaw te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Saginaw? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Saginaw vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Saginaw kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Saginaw vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Saginaw boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Saginaw in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Saginaw Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Saginaw  

Hoe lang is het vliegen naar Saginaw? De vluchtduur is 11 uur met een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Saginaw

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Saginaw aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Saginaw met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Saginaw zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024