Vliegen naar Novosibirsk

Novosibirsk is de op twee na grootste Russische stad na Sint-Petersburg en Moskou met 1,5 miljoen inwoners. Novosibirsk een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Novosibirsk voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Novosibirsk

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Novosibirsk

Kaart Novosibirsk

Lees meer over Novosibirsk

...nder de St.Alexander Nevsky's Cathedral en het grootse trans-Siberische spoorwegstation. Een ander erg leuk en indrukwekkend uitstapje is een bezoekje aan het stuwmeer van Novosibirsk. Het immens grote stuwmeer van wel 200 kilometer lang en twintig kilometer breed, wordt door haar grote ook wel de Zee van Ob genoemd in Novosibirsk.

Novosibirsk is eigenaar van één van de meest beroemde en befaamde Dierentuinen, namelijk Novosibirsk Zoo. In Novosibirsk haar dierentuin zijn meer dan vier duizend dieren, en is buiten een toeristische trekpleister ook een gerenommeerd wetenschappelijk instituut.

Het vliegveld van Novosibirsk genaamd airport Tomachevo ligt op twintig kilometer van het stadscentrum van Novosibirsk vandaan. Indien er een overstap tijdens uw vlucht gemaakt dient te worden dan vindt dit doorgaans plaats in Moskou. De luchthaven Novosibirsk biedt diverse mogelijkheden voor verder vervoer aan, waaronder taxi's, autoverhuurbedrijven en een uitstekende busverbinding die u voor weinig geld naar het centraal station in Novosibirsk voert. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Novosibirsk Tolmachevo Airport op Vliegveldinfo.nl.

Het loont altijd om de aanbieders van vliegtickets Novosibirsk met elkaar te vergelijken voor de goedkoopste tickets, op onze site kan u heel gemakkelijk de prijzen van diverse aanbieders vergelijken!

Goedkoop naar Novosibirsk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Novosibirsk? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Novosibirsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Novosibirsk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Novosibirsk vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Novosibirsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Novosibirsk vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Novosibirsk boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Novosibirsk in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Novosibirsk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Novosibirsk  

Hoe lang is het vliegen naar Novosibirsk? De vliegtijd naar Novosibirsk bedraagt 9 uur dit is inclusief een tussenstop van 2 uur in Moskou.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Novosibirsk

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Novosibirsk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Novosibirsk met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Novosibirsk zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024