Vliegen naar Novosibirsk

Novosibirsk is de op twee na grootste Russische stad na Sint-Petersburg en Moskou met 1,5 miljoen inwoners. Novosibirsk een aantal prachtige bezienswaardigheden waaronder de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Novosibirsk voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Novosibirsk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Novosibirsk vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Novosibirsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Novosibirsk? Geef je op voor de Novosibirsk Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Novosibirsk vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Novosibirsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Novosibirsk in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Novosibirsk boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Novosibirsk in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Novosibirsk als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Novosibirsk

Hoe lang is het vliegen naar Novosibirsk? De vliegtijd naar Novosibirsk bedraagt 9 uur dit is inclusief een tussenstop van 2 uur in Moskou.

Bijkomende kosten bij vluchten Novosibirsk

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Novosibirsk o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Novosibirsk met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Novosibirsk. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Novosibirsk zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017