Vliegen naar Kazan

Kazan is de hoofdstad van Tatarstan, Rusland en is gelegen aan de rivier de Wolga. De stad telt circa 1,1 miljoen inwoners, een belangrijke universiteit en veel bedrijvigheid....   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 313,-

WTC.nl

aanbevolen v.a. € 325,-

KLM

aanbevolen v.a. € 299,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kazan voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Kazan

Kaart Kazan

Lees meer over Kazan

... Kazan behoort tot de belangrijkste centra van de economie in heel West Rusland.  

Vakantie in Kazan? Bezoek zeker het Kremlin van Kazan (Werelderfgoed!) en de grootste moskee ter wereld. Op zoek naar goedkope vluchten naar Kazan? Hier bundelen we alle acties in de Nederlandse markt voor vliegen naar Kazan vanaf Amsterdam en Brussel. Overigens zijn er vanuit Nederland geen directe vluchten naar het vliegveld Kazan airport. De vliegtickets Kazan die je boekt met vertrek vanaf Schiphol (en Brussel) zijn meestal met een tussenstop op de luchthaven in Moskou. Kazan international airport ligt op slechts 15 kilometer van de stad.

Goedkoop naar Kazan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kazan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kazan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kazan? Geef je op voor de Kazan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kazan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kazan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kazan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kazan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kazan in 2018 / 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Kazan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kazan  

Hoe lang is het vliegen naar Kazan? De vliegtijd naar Kazan bedraagt 6 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 25 minuten in Moskou.

Nieuwste Error Fares

€ 687 ,-
Melbourne
€ 77 ,-
Moskou
€ 484 ,-
Tokyo

Bijkomende kosten bij vluchten Kazan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kazan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kazan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kazan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kazan zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018

0
shares