Vliegen naar Kazan

Kazan is de hoofdstad van Tatarstan, Rusland en is gelegen aan de rivier de Wolga. De stad telt circa 1,1 miljoen inwoners, een belangrijke universiteit en veel bedrijvigheid....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kazan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kazan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kazan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kazan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kazan? Geef je op voor de Kazan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kazan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kazan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kazan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kazan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kazan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kazan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kazan

Hoe lang is het vliegen naar Kazan? De vliegtijd naar Kazan bedraagt 6 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 25 minuten in Moskou.

Bijkomende kosten bij vluchten Kazan

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kazan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kazan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kazan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kazan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017