Vliegen naar Kazan

Goedkope vliegtickets Kazan boeken? Vergelijk hier de beste opties voor vliegen naar Kazan vanaf Amsterdam Schiphol met vliegen van Dusseldorf naar Kazan en vliegen van Brussel naar Kazan!

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kazan voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kazan

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kazan

Kaart Kazan

Lees meer over Kazan

...

Kazan is de hoofdstad van Tatarstan, Rusland en is gelegen aan de rivier de Wolga. De stad telt circa 1,1 miljoen inwoners, een belangrijke universiteit en veel bedrijvigheid. Kazan behoort tot de belangrijkste centra van de economie in heel West Rusland.  Op vakantie in de hoofdstad van Tatarstan? Bezoek zeker het Kremlin (Werelderfgoed!) en de grootste moskee ter wereld. 


Op zoek naar goedkope vluchten naar Kazan? 
Hier bundelen we alle acties in de Nederlandse markt voor vliegen naar Kazan vanaf Amsterdam en Brussel. Overigens zijn er vanuit Nederland geen directe vluchten naar het vliegveld Kazan airport. De vliegtickets Kazan die je boekt met vertrek vanaf Schiphol (en Brussel) zijn meestal met een tussenstop op de luchthaven in Moskou.

Vliegtickets Kazan vanaf Dusseldorf
Vliegen naar Kazan vanuit Dusseldorf airport is vaak relatief voordelig en ook gunstig qua vluchtduur. Vanaf hier vliegt o.a. Aeroflot met slechts 1 tussenstop naar Kazan. Maar ook Lufthansa, KLM, Air france, Air Baltic en S7 Airlines bieden regelmatig vluchten Kazan vanaf deze luchthaven aan. 

Vliegveld Kazan
Kazan international airport ligt op slechts 15 kilometer van de stad.

Goedkoop naar Kazan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kazan? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kazan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kazan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kazan vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kazan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kazan vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kazan boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kazan in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kazan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kazan  

Hoe lang is het vliegen naar Kazan? De vliegtijd naar Kazan bedraagt 6 uur en 10 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 25 minuten in Moskou.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Kazan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Air France
 € 10,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kazan aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kazan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kazan zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023