Vliegen naar Rovaniemi

Rovaniemi is een Finse stad met circa 60.000 inwoners gelegen in het noorden van Finland, op de Poolcirkel. Rovaniemi is erg leuk om te bezoeken in de wintermaanden dan krijg je...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 344,-

KLM

aanbevolen v.a. € 371,-

VliegWinkel.nl

aanbevolen v.a. € 412,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rovaniemi voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Rovaniemi

Kaart Rovaniemi

Lees meer over Rovaniemi

... hier het echte kerst gevoel, want in dit plaatsje woont de kerstman! een grappig weetje over Rovaniemi is, dat in Rovaniemi de meest noordelijke McDonald's franchise van de hele wereld.

Rovaniemi is zowel de hoofdstad als de poort van Lapland. Net buiten de stad ligt de thuisbasis van de Kerstman genaamd Santapark. Het is echter ook de plaats waar wintersport in Finland populair is geworden, en samen met Finland algeheel als skigebied steeds meer mensen naar zich toe trekt.

Het vliegveld van Rovaniemi genaamd Rovaniemi airport (RVN) ligt ongeveer 10 kilometer buiten de binnenstad van Rovaniemi vandaan. De luchtahaven biedt alle comfort en service van een modern westers vliegveld, met verscheidene transport mogelijkheden naar uw bestemming.

Gedurende het winterseizoen, vanaf half december tot en met einde maart, kan je vanuit Nederland o.a. goedkope vliegtickets Rovaniemi boeken op chartervluchten van TUI en soms ook van Transavia. Het loont altijd om verschillende vliegticket aanbieders te vergelijken, dat gaat erg gemakkelijk op onze site met 1 druk op de knop!

Goedkoop naar Rovaniemi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rovaniemi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rovaniemi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rovaniemi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rovaniemi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rovaniemi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rovaniemi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rovaniemi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rovaniemi in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Rovaniemi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rovaniemi  

Hoe lang is het vliegen naar Rovaniemi? De vluchtduur is 4 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van ongeveer 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 21 ,-
Londen
€ 492 ,-
Kaapstad
€ 353 ,-
Hanoi

Bijkomende kosten bij vluchten Rovaniemi

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rovaniemi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rovaniemi met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Rovaniemi. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rovaniemi zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019