Vliegen naar Rovaniemi

Rovaniemi is een Finse stad met circa 60.000 inwoners gelegen in het noorden van Finland, op de Poolcirkel. Rovaniemi is erg leuk om te bezoeken in de wintermaanden dan krijg je...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rovaniemi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Rovaniemi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Rovaniemi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Rovaniemi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rovaniemi? Geef je op voor de Rovaniemi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rovaniemi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Rovaniemi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Rovaniemi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Rovaniemi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Rovaniemi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Rovaniemi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Rovaniemi

Hoe lang is het vliegen naar Rovaniemi? De vluchtduur is 4 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van ongeveer 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Rovaniemi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
WTC.nl
 € 39,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Rovaniemi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Rovaniemi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Rovaniemi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rovaniemi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017