Vliegen naar Rovaniemi

Voordelig vliegticket Amsterdam Rovaniemi? Transavia heeft helaas alleen nog chartervluchten en de Tui Rovaniemi vluhten zijn helemaal gestopt, maar in plaats daarvan kan je nu KLM Rovaniemi vliegtickets boeken en KLM heeft leuke Rovaniemi aanbiedingen! 

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 263,-

KLM

aanbevolen v.a. € 295,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Rovaniemi voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Rovaniemi

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Rovaniemi

Kaart Rovaniemi

Lees meer over Rovaniemi

...

Vliegen naar Rovaniemi in december
Rovaniemi is erg leuk om te bezoeken in de wintermaanden dan krijg je hier het echte kerst gevoel, want in dit plaatsje woont de kerstman!

Als je tickets naar Rovaniemi tijdens de kerstvakantie zoekt loont het over het algemeen om op tijd te boeken. Wij vonden deze zomer aan aanbiedingen voor vliegen naar Rovaniemi van Brussel met kerst voor 222,- retour! 

Over Rovaniemi
Rovaniemi is een Finse stad met circa 60.000 inwoners gelegen in het noorden van Finland, op de Poolcirkel. grappig weetje over Rovaniemi is, dat in Rovaniemi de meest noordelijke McDonald's franchise van de hele wereld.

Rovaniemi is zowel de hoofdstad als de poort van Lapland. Net buiten de stad ligt de thuisbasis van de Kerstman genaamd Santapark. Het is echter ook de plaats waar wintersport in Finland populair is geworden, en samen met Finland algeheel als skigebied steeds meer mensen naar zich toe trekt.

Vliegveld Rovaniemi Airport
Het vliegveld van Rovaniemi genaamd Rovaniemi airport (RVN) ligt ongeveer 10 kilometer buiten de binnenstad van Rovaniemi en slechts 3 kilometer van Santa Clause Village.

Met een taxi ben je vanaf het vliegveld in 10 minuten in het stadje en in 5 minuten in het dorp van de kerstman. De luchthaven biedt alle comfort en service van een modern westers vliegveld, zoals gratis wifi en met verscheidene transport mogelijkheden naar je bestemming in Lapland. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Rovaniemi Airport op Vliegveldinfo.nl.

Vluchten naar Rovaniemi vanaf Amsterdam
Van 3 december 2022 tot en met 25 maart 2023 kan je vanuit Nederland o.a. goedkope vliegtickets Rovaniemi boeken bij KLM. Dit is tweede vliegveld in Finland waar onze nationale trots op vliegt, want KLM heeft ook al vluchten naar Helsinki.

Vlucht Amsterdam Rovaniemi Transavia
Helaas is Transavia gestopt met haar lijndienst vluchten naar Lapland vanaf Schiphol Airport. Op dit moment ziet het er ook niet naar uit dat de lowcost vliegmaatschappij opnieuw op deze route een service zal onderhouden.

De vluchten naar Rovaniemi van TUI zijn ook gestopt. Maar deze luchtvaartmaatschappij heeft nog wel andere vluchten naar Lapland. Het loont altijd om een vliegticket Rovaniemi  te vergelijken met TUI vluchten naar Kittila of TUI vluchten Ivalo, dat gaat erg gemakkelijk op onze site met 1 druk op de knop (en beide bestemmingen liggen op nog geen 150 kilometer van Rovaniemi)!

Goedkoop naar Rovaniemi vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Rovaniemi? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Rovaniemi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Rovaniemi? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Rovaniemi vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Rovaniemi deals. Tip: voor een last minute Rovaniemi vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Rovaniemi Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Rovaniemi  

Hoe lang is het vliegen naar Rovaniemi? De vluchtduur is 4 uur en 50 minuten inclusief een tussenstop van ongeveer 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Rovaniemi

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-
TUIfly
- *
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Rovaniemi aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Rovaniemi zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024