Vliegen naar Ivalo

Ivalo is een stadje gelegen in Finland, en staat niet bepaald bekend om haar schoonheid. Het heeft een vliegveld, en is daarom meestal het beginpunt van een vakantie. De meeste...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 310,-

KLM

aanbevolen v.a. € 378,-

TUIfly

aanbevolen v.a. € 402,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ivalo voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Ivalo

Kaart Ivalo

Lees meer over Ivalo

... toeristen trekken echter direct door naar plaatsen als Saariselka. In de winter kun je hier heerlijke skiën, in de zomer staat het bekend om de goede wandelmogelijkheden en in beide seizoenen kun je genieten van de spa.

Het vliegveld van Ivalo is klein, er wordt vooral gevlogen naar Helsinki. Vanaf Amsterdam maak je dan ook hoogstwaarschijnlijk hier een overstap.

Goedkoop naar Ivalo vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ivalo vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ivalo te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ivalo? Geef je op voor de Ivalo Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ivalo vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Ivalo kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Ivalo in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ivalo boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ivalo in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Ivalo Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ivalo  

Hoe lang is het vliegen naar Ivalo? De vluchtduur is ongeveer 6,5 uur inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 299 ,-
Santo Domingo
€ 28 ,-
Pisa
€ 450 ,-
Fortaleza

Bijkomende kosten bij vluchten Ivalo

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
KLM
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Ivalo o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ivalo met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Ivalo. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ivalo zijn het laatste gecheckt op 04-06-2019