Vliegen naar Vaasa

Het vliegveld Vaasa airport ligt aan de westkust van Finland. Het dient niet alleen de (studenten-) stad Vaasa, die slechts 60.000 inwoners heeft, maar de hele regio. Daarnaast is een bezoek aan het prachtige natuurgebied Kvarken Archipelago voor velen een reden het vliegtuig naar Vaasa te pakken.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 499,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vaasa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Vaasa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Vaasa

Kaart Vaasa

Lees meer over Vaasa

...

Vaasa heeft een aantal mooie bezienswaardigheden waaronder The Chruch of Mustassaari, de barakken van het Russische tijdperk en de prachtige oude bibliotheek, die in 2001 compleet is gerenoveerd. Handige tip: hier kun je gratis op het internet.

Luchthaven Vaasa Airport Finland
De vluchten vanuit Nederland zijn altijd met een tussenstop, meestal stap je over in Helsinki of Stockholm. Vanuit Vaasa gaan er iedere dag vluchten naar deze steden. Het vliegveld, genaamd Luchthaven Vaasa Lentoasema (VAA), ligt op een kwartier rijden van de stad. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Vaasa Airport op Vliegveldinfo.nl. 

Over Vaasa Finland
Vaasa is een vrij compacte stad, waardoor alles binnen loopafstand te bereiken is. Toch de stad op een andere manier verkennen? Je kunt een taxiboot huren, die je over het water naar je bestemming voert. Het is wel aan te raden dit met een groep te doen, voor een uur varen betaal je zo'n € 140.

Even genoeg van de stad gezien? Trek er dan op uit naar Kvarken Archipelago, een prachtig natuur bezienswaardigheid dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Zie voor je: een vlak landschap dat bestaat uit allemaal kleine eilandjes met daaromheen water. Bijzonder? Wel als je weet dat de eilandjes omhoog worden geduwd en dat er daardoor ieder jaar een vierkante kilometer aan oppervlakte bij komt. Het informatiecentrum van die natuurwonder ligt niet ver van Vaasa vandaan. 

Goedkoop naar Vaasa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Vaasa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Vaasa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vaasa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vaasa vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Vaasa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Vaasa vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Vaasa boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Vaasa in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Vaasa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Vaasa  

Hoe lang is het vliegen naar Vaasa? De vluchtduur is 4,5 uur met een tussenstop van ongeveer 1 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 51 ,-
Valencia
€ 152 ,-
Praag
€ 1,039 ,-
Bali

Bijkomende kosten bij vluchten Vaasa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Vaasa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Vaasa met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vaasa zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023