Vliegen naar Vaasa

Vaasa is een Finse stad gelegen aan de westkust van Finland. Het ligt aan de Golf van Bothnia en heeft 60.000 inwoners waarvan 5000 studenten. Vaasa heeft een aantal mooie...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vaasa voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Vaasa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Vaasa vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Vaasa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vaasa? Geef je op voor de Vaasa Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vaasa vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Vaasa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Vaasa in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Vaasa boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Vaasa in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Vaasa als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Vaasa

Hoe lang is het vliegen naar Vaasa? De vluchtduur is 4,5 uur met een tussenstop van ongeveer 1 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Vaasa

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Vaasa o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Vaasa met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Vaasa. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vaasa zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017