Vliegen naar Kittila

Goedkope vluchten naar Kittila vinden was altijd een flink karwei. Gelukkig heeft nu ook Tui Kittila vluchten. Deze rechtstreekse vluchten zijn ook nog eens scherp qua prijs zodat die bijzondere vakantie in Fins Lapland voor meer mensen binnen bereik is!

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 358,-

TUIfly.nl

aanbevolen v.a. € 445,-

TUI.nl

aanbevolen v.a. € 1,130,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kittila voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kittila

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kittila

Kaart Kittila

Lees meer over Kittila

...

Kittila is een gemeente in de Finse provincie en regio Lapland. Kittila heeft een inwoneraantal van ongeveer 10.000 in het uiterste noorden van het land.

Vliegen naar Levi Finland!
Fins Lapland ontdekken? Kittila is door de jaren heen door de perfecte omstandigheden een plek geworden die uitermate geschikt is als een vakantieoord gericht op wintersport. In Kittila is met name het beroemde ski resort Levi de perfecte plek voor een mooie ski of snowboard vakantie. En met de directe vlucht Kittila vanaf Amsterdam ben je er bovendien zo!

Bereid je voor op een vakantie Lapland!
Door de noordelijke ligging van Kittila kan het heel koud worden in Kittila. Gedurende de winter kunnen de temperaturen tot 50 graden onder nul worden gemeten! Bij een bezoekje aan Kittila is warme kleding is dus een must!

Hoe heet het vliegveld van Kittila?
Kittila heeft door haar afgelegen ligging en toch als belangrijke bestemming natuurlijk een eigen vliegveld. Kittila Airport is de primaire luchthaven van Kittila en ligt op ongeveer 6 kilometer rijden van de binnenstad van Kittila vandaan. Hou der dan wel rekening mee dat u in de wintermaanden door een dik pak sneeuw heen moet reizen om naar Kittila te komen! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kittilä Airport op Vliegveldinfo.nl.

Vlucht Amsterdam Kittila gedurende de winter?
Gedurende het winterseizoen kan je hier o.a. met de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen TUI en Transavia naar toe vliegen. Het winterseizoen start in de regel met kerst en loopt dan door tot het einde van Maart.

Goedkoop naar Kittila vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kittila? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kittila te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kittila? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kittila vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Kittila kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Kittila vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kittila boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kittila in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Kittila Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kittila  

Hoe lang is het vliegen naar Kittila? De vluchtduur Kittila vanaf Amsterdam is gemiddeld 3 uur op een rechtstreekse vlucht. Enkel TUIFly heeft een directe vlucht Kittilä vanaf Amsterdam, vliegen met een andere luchtvaartmaatschappij kost daardoor per definitie meer tijd vanuit Nederland.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Kittila

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
TUIfly
- *
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
De Vakantiediscounter
 € 13,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *
Air France
 € 10,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kittila aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kittila met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kittila zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024