Vliegen naar Finland

Finland is zo'n 9 keer zo groot als Nederland en heeft ruim 5 miljoen inwoners. Het land behoort hiermee tot de dunstbevolkte landen ter wereld. De hoofdstad Helsinki toont een perfecte balans tussen een bruisend stadsleven en mooie natuur. Finland wordt ook wel het "land van de duizend meren" genoemd, in het echt zijn het er bijna tweehonderd keer zoveel. Zomers trekken de wonderschone meren en de hoofdstad veel toeristen. 's Winters biedt Fins Lapland veel mogelijkheden voor een bijzondere wintervakantie. 

Goedkope vliegtickets Finland: populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Helsinki
Vliegtickets Finland: populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kittila

Goedkoop naar Finland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Finland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Finland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Finland? Geef je op voor de Finland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Finland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Finland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Finland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Finland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Finland in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Finland als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Finland

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
TUIFly.be
 € 15,-
TUIfly
 € 15,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Finland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Finland met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Finland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Finland zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017