Vliegen naar Finland

De beste deals voor tickets Finland? Check de Finland aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Finland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Helsinki
bestemming Helsinki

Er gaan dagelijks meerdere rechtstreekse vluchten naar de hoofdstad van Finland vanaf Amsterdam en Dusseldorf. Helsinki, prachtig gelegen aan de Baltische Zee, bereik je al binnen 2,5 uur vliegen.

Vliegtickets Finland : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kittila
bestemming Kittila

Vliegen naar Fins Lapland? Dan is Kittila de juiste bestemming. In de winter biedt Arke doorgaans rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam aan, 's zomers zul je één of meerdere overstappen moeten maken, veelal in de hoofdstad Helsinki. 

Luchthavens in Finland

Kaart Finland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Finland

Finland is zo'n 9 keer zo groot als Nederland en heeft ruim 5 miljoen inwoners. Het land behoort hiermee tot de dunstbevolkte landen ter wereld. De hoofdstad Helsinki toont een perfecte balans tussen een bruisend stadsleven en mooie natuur. Finland wordt ook wel het "land van de duizend meren" genoemd, in het echt zijn het er bijna tweehonderd keer zoveel. Zomers trekken de wonderschone meren en de hoofdstad veel toeristen. 's Winters biedt Fins Lapland veel mogelijkheden voor een bijzondere wintervakantie. 

Vliegen naar Finland
Er gaan het hele jaarrond rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Helsinki. De vluchtduur naar Helsinki bedraagt nog geen 2,5 uur. Vanuit Helsinki kun je alle andere Finse luchthavens bereiken. In het winterseizoen (dec-maart) gaan er ook rechtstreekse vluchten naar Fins Lapland. Bekijk eens vluchten naar Kittila of Rovaniemi, dit is de vijfde grootste luchthaven van het land. Vliegen van Amsterdam of Brussel naar Finland is doorgaans het goedkoopst en Finnair behoort tot de voordeligste luchtvaartmaatschappijen van Finland. Handige informatie over de vliegvelden in Finlandvindt u op Vliegveldinfo.nl.

Vakantie Finland

De bijzondere winterse reizen worden vaak als pakket aangeboden, maar je kunt deze reizen ook zelf samenstellen. Vlieg dan naar Kittila of Rovaniemi (ook wel het dorp van de kerstman genoemd). Veel accommodaties zijn voorzien van een eigen sauna en overdag kun je allerlei excursies maken, zoals een huskytocht, elandsafari of sneeuwschoenwandelen.

Goedkoop naar Finland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Finland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Finland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Finland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Finland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Finland deals. Tip: voor een last minute Finland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Finland Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Finland? 

De vluchtduur naar Finland ligt tussen de 2,5 en 8 uur, afhankelijk van hoe noordelijk de luchthaven van bestemming ligt en de eventuele overstaptijd. Een directe vlucht naar Helsinki, Kittila, Kuusamo of Turku is 2,5 tot 3 uur vliegen. Overige bestemmingen hebben een vliegtijd van 4 tot 8 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Finland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Scandinavian Airlines
 € 27,- -  € 30,-
TUIfly
- *
TUI.nl
- *
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Finland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Finland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024