Vliegen naar Lapland

Mooie tickets Lapland deal? In december start weer een directe vlucht Lapland vanaf Schiphol!

Goedkope vliegtickets Lapland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Rovaniemi
bestemming Rovaniemi

Rovaniemi is de hoofdstad van het Finse deel van Lapland en Rovaniemi wordt zelfs al sinds de steentijd bevolkt.

Vliegtickets Lapland : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kittila
bestemming Kittila

Vliegen naar Fins Lapland? Dan is Kittila de juiste bestemming. In de winter biedt Arke doorgaans rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam aan, 's zomers zul je één of meerdere overstappen moeten maken, veelal in de hoofdstad Helsinki. 

Luchthavens in Lapland

Kaart Lapland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Lapland

Deze rechtstreekse vluchten naar Lapland zijn met Tuifly. Ze vertrekken vanaf medio december t/m maart wekelijks naar Kittila.


Het Finse Lapland is de grootste en meest noordelijke regio van het Scandinavische land Finland. Het Finse Lapland maakt onderdeel uit van de grote internationale regio Lapland. Lapland beslaat dus niet alleen Finland maar ook Rusland, Noorwegen en Zweden. In het Fins, wat een uiterst lastige taal is, wordt Lapland geschreven als Lappi. De hoofdstad van het Finse gedeelte van Lapland is de relatief kleine stad Rovaniemi.

Reizen naar het Finse Lapland doe je om diverse redenen die bijna uitsluitend in Lapland te beleven vallen. Tijdens de wintermaanden is het Fins Lapland volledig bedekt met een dik pak sneeuw, dit biedt de gelegenheid tot diverse winterse sporten waaronder natuurlijk ook snowboarden en skiën. Nabij Kittila bevindt zich bijvoorbeeld het grootste skiresort van heel Finland, u kunt direct vliegen op het vliegveld van Kittila zelf. Andere populaire activiteiten in het Finse Lapland zijn het op reis gaan met sledehondentocht. Achter op de slede terwijl men wordt voorgetrokken door groep husky's. Deze avontuurlijke manier van rondreizen levert een ware kijk op de prachtige ongerepte natuur van het Lapland. Een bijzonder mooi en uniek natuur verschijnsel wat je met een beetje geluk tegenkomt is het Noorderlicht of het Poollicht.

Goedkoop naar Lapland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Lapland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Lapland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lapland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lapland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Lapland deals. Tip: voor een last minute Lapland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Lapland Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Lapland? 

Hoe lang is het vliegen naar Lapland? Met een directe vlucht naar Lapland vanuit Nederland mag je rekenen met een vluchtduur van circa 4 uur. Bij een vliegreis naar Lapland met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Lapland

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
TUIfly
- *
TUI.nl
- *
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
TUIFly.be
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lapland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lapland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024