Vliegen naar Fins Lapland

De beste deals voor tickets Fins Lapland? Check de Fins Lapland aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Fins Lapland : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Rovaniemi
bestemming Rovaniemi

Rovaniemi is de hoofdstad van het Finse deel van Lapland en Rovaniemi wordt zelfs al sinds de steentijd bevolkt.

Vliegtickets Fins Lapland : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Kittila
bestemming Kittila

Vliegen naar Fins Lapland? Dan is Kittila de juiste bestemming. In de winter biedt Arke doorgaans rechtstreekse vluchten vanaf Amsterdam aan, 's zomers zul je één of meerdere overstappen moeten maken, veelal in de hoofdstad Helsinki. 

Luchthavens in Fins Lapland

Kaart Fins Lapland

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Fins Lapland

Reizen naar het Finse Lapland doe je om diverse redenen die bijna uitsluitend in Lapland te beleven vallen. Tijdens de wintermaanden is het Fins Lapland volledig bedekt met een dik pak sneeuw, dit biedt de gelegenheid tot diverse winterse sporten waaronder natuurlijk ook snowboarden en skiën. Nabij Kittila bevindt zich bijvoorbeeld het grootste skiresort van heel Finland, u kunt direct vliegen op het vliegveld van Kittila zelf. Andere populaire activiteiten in het Finse Lapland zijn het op reis gaan met sledehondentocht. Achter op de slede terwijl men wordt voorgetrokken door groep husky's. Deze avontuurlijke manier van rondreizen levert een ware kijk op de prachtige ongerepte natuur van het Lapland. Een bijzonder mooi en uniek natuur verschijnsel wat je met een beetje geluk tegenkomt is het Noorderlicht of het Poollicht.

Goedkoop naar Fins Lapland vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Fins Lapland vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Fins Lapland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Fins Lapland? Geef je op voor de Fins Lapland Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Fins Lapland vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Fins Lapland kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Fins Lapland in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Fins Lapland boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Fins Lapland in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Fins Lapland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Fins Lapland 

Hoe lang is het vliegen naar Fins Lapland? De vluchtduur is circa 7,5 uur. Bij een vliegreis naar Fins Lapland met overstap kan je al snel een uur of 2 a 3 optellen.

Bijkomende kosten bij vluchten Fins Lapland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Air France
 € 10,-
TUIfly
 € 15,-
TUI.nl
 € 15,- -  € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Fins Lapland o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Fins Lapland met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Fins Lapland. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Fins Lapland zijn het laatste gecheckt op 22-10-2018


0
shares