Vliegen naar Helsinki

Goedkope vliegtickets Helsinki? Via de grote online travel agents als Cheap Tickets en World Ticket Center op deze pagina, kan je vaak voordelige vluchten van de Scandinavische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Helsinki voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Helsinki vliegen? 3 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Helsinki? Geef je op voor de Helsinki Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Helsinki vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Helsinki kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Helsinki in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop vliegen naar Helsinki? De goedkoopste vluchten Helsinki koop je zelden korter dan 21 dagen voor vertrek. Wacht dus niet te lang als je goedkoop naar Helsinki wilt vliegen!

De beste deals naar
Helsinki als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Helsinki

Hoe lang is het vliegen naar Helsinki? De vluchtduur Helsinki vanaf Schiphol, Amsterdam is circa 2,5 uur op een directe vlucht. Bij een vlucht naar Helsinki met een overstap ben je al snel 5 uur kwijt.

Bijkomende kosten bij vluchten Helsinki

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- * -  € 25,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Helsinki o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Helsinki met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Helsinki. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Helsinki zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017