Vliegen naar Pune

Pune is een grote stad in het middenwesten van India, niet ver van Mumbai. De stad staat bekend om de Marathi cultuur, die je overal in de stad terugvindt. Pune kent een erg warm...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 974,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pune voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pune

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pune

Kaart Pune

Lees meer over Pune

...rg warm klimaat. In maart, april en mei zijn temperaturen overdag boven de 35 graden celsius niet vreemd. In de nacht zakt het kwik onder de 20 graden. Het regenseizoen is van juni tot en met oktober, de overige maanden is het overwegend droog.

Vanaf Amsterdam gaan er geen directe vluchten naar Pune International Airport (PNQ). Meestal maak je een of twee overstaps, in bijvoorbeeld Frankfurt en New Delhi of in Parijs en Bangalore. Het vliegveld van Pune ligt 10 kilometer ten noordoosten van de stad.

Wil je vanuit Pune meer van India ontdekken? Het beste openbaar vervoer van India is de trein. Je kunt naar bijna elke grote stad toe reizen, zoals Delhi, Mumbai, Chennai en Varanasi. Bovendien is het een leuke ervaring: zo leer je het echte India kennen. Weinig tijd? Dan is een binnenlandse vlucht ook een optie.

Goedkoop naar Pune vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pune? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pune te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pune? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pune vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Pune kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Pune vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pune boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pune in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Pune Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pune  

Hoe lang is het vliegen naar Pune? De vliegtijd naar Pune bedraagt 11 uur en 35 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 40 minuten in New Delhi.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Pune

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pune aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pune met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pune zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024