Vliegen naar Providence

Providence is de hoofdstad van de oostelijk gelegen Noord-Amerikaanse staat Rhode-Island. Het is een van de eerste steden van Amerika. De stad ligt een paar honderd kilometer...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 986,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Providence voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Providence

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Providence

Kaart Providence

Lees meer over Providence

... verwijderd van New York en maar een kleine 100km van Boston vandaan.

Providence is een dichtbevolkte stad en mede hierdoor vind je overal wegen en voetpaden. Zoals je van Amerika zou verwachten zijn deze logisch gelegd, maar in Providence is dat anders, het lijkt wel of de wegen en paden lukraak zijn neergelegd. Dit geeft de stad een ander aanzien dan de meeste Amerikaanse steden.

Klimaat Providence
Providence kent warme zomers en koelere winters. Van juni tot en met september schommelt het kwik overdag rond de 23 a 28 graden celsius. In de nacht koelt het af naar een graad of 16. Van december tot en met februari is sneeuwval niet vreemd, overdag is het zo'n 3 graden celsius, in de nacht kan het flink vriezen, rond de -6.

Luchthaven Providence
Theodor Francis Green State Airport (PVD) is de luchthaven van Providence en bevindt zich 10 kilometer ten zuiden van het centrum van Providence. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal via Detroit of Atlanta naar de luchthaven van Providence.

Goedkoop naar Providence vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Providence? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Providence te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Providence? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Providence vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Providence kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Providence vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Providence boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Providence in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Providence Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Providence  

Hoe lang is het vliegen naar Providence? De vluchtduur bedraagt 12,5 uur inclusief een tussenstop van 2,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Providence

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air Canada
 € 25,- -  € 39,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Providence aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Providence met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Providence zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024