Vliegen naar Hartford

De luchthaven van Hartford heet Bradley International airport. Dit vliegveld ligt letterlijk op een steenworp afstand van de stad, binnen twintig minuten ben je van het vliegveld...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 979,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hartford voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Hartford

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Hartford

Kaart Hartford

Lees meer over Hartford

... van Hartford in de binnenstad. Het vliegveld heeft een aantal opties voor verder vervoer naar jebestemming in en om Hartford. Onder deze mogelijkheden die de luchthaven van Hartford aanbiedt valllen natuurlijk taxi´s en autoverhuurbedrijven, maar ook diverse opties voor openbaar vervoer. Het kan echter veel goedkoper zijn om vliegtickets Boston of vliegtickets New York te boeken, deze steden liggen namelijk op ongeveer anderhalf uur rijden van Hartford vandaan!

Over Hartford
Hartford is de hoofdstad van de Noord Amerikaanse staat Connecticut en ligt hier centraal gelegen en aan de Connecticut rivier. Hartford staat bovenal bekend als verzekeringshoofdstad van de Verenigde Staten omdat hier een hoop verzekeringshoofdkantoren gevestigd zijn.

Kunst en cultuur
Hartford is één van de culturele kernpunten van Connecticut. Dit valt terug te zien in de vele musea, monumenten, architectonische hoogtepuntjes en kerken. De Trinity College Chapel is een bijzonder indrukwekkend gebouw en is in combinatie met het A.Everett Austin House, een memorial gebouw, het zeker waard om te bezoeken tijdens uw reis naar Hartford. Hartford heeft tevens een aantal historische gebouwen die nog in gebruik zijn waaronder het oudste museum van Amerika Wadsworth Atheneum, het oudste publieke stadspark Bushnell Park en het Mark Twain huis.

Goedkoop naar Hartford vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hartford? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hartford te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hartford? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hartford vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Hartford kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Hartford vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hartford boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hartford in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Hartford Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Hartford  

Hoe lang is het vliegen naar Hartford? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht 12,5 uur. De vluchtduur bij een vlucht met overstap is rond de 15 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Hartford

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Hartford aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hartford zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024