Vliegen naar Hartford

Hartford is de hoofdstad van de Noord Amerikaanse staat Connecticut en ligt hier centraal gelegen en aan de Connecticut rivier. Hartford staat bovenal bekend als...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Hartford voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Hartford vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Hartford vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Hartford te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Hartford? Geef je op voor de Hartford Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Hartford vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Hartford kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Hartford in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Hartford boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Hartford in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Hartford als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Hartford

Hoe lang is het vliegen naar Hartford? De vluchtduur is bij een rechtstreekse vlucht 12,5 uur. De vluchtduur bij een vlucht met overstap is rond de 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Hartford

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Hartford o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Hartford met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Hartford. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Hartford zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017