Vliegen naar Port Moresby

Op zoek naar de beste vluchten naar Port Moresby Papoea Nieuw Guinea? Hier zetten we de beste verbindingen en aanbiedingen voor jou op een rij!   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 2,501,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Port Moresby voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Port Moresby

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Port Moresby

Kaart Port Moresby

Lees meer over Port Moresby

...ij!

Port Moresby is de hoofdstad van Papoea-Nieuw-Guinea. De stad kent een prachtige botanische tuin waar vele bijzondere en inheemse planten en dieren te bewonderen zijn.


Port Moresby kent een tropisch klimaat. Het hele jaar door is het overdag rond de 29 a 33 graden celsius. In de nacht ligt de temperatuur rond de 24 graden celsius. Het regenseizoen begint in december en duurt tot en met mei. De overige maanden zijn overwegend droog.


Op zoek naar vliegtickets Papoea Nieuw Guinea? De luchthaven van Port Moresby is Jacksons International Airport (POM), wat de grootste en belangrijkste luchthaven is van het land.

De luchthaven ligt op 10 minuten rijden van de plaats Port Moresby. Vanaf Amsterdam zijn er meerdere overstapmogelijkheden om in Port Moresby te komen. Met een stop in Manilla of Singapore kun je in Port Moresby komen.


Omdat het wegennet van Papua Nieuw Guinea redelijk is, maar niet alle steden met elkaar verbindt. Wordt er veel gebruik gemaakt van binnenlandse vluchten. Als toerist is dit dan ook de makkelijkste en snelste manier om je in Papoea-Nieuw-Guinea te vervoeren.

Goedkoop naar Port Moresby vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Port Moresby? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Port Moresby te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Port Moresby? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Port Moresby vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Port Moresby kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Port Moresby vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Port Moresby boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Port Moresby in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Port Moresby Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Port Moresby  

Hoe lang is het vliegen naar Port Moresby? De vliegtijd naar Port Moresby bedraagt 23 uur en 55 minuten. Dit is inclusief een overstap van 4 uur en 40 minuten in Singapore.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Port Moresby

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Qatar Airways
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Port Moresby aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Port Moresby met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Port Moresby zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024