Vliegen naar Townsville

Townsville is een stad in het noordoosten van Australie, ten zuiden van Cairns. Het ligt aan de kust waar ook het prachtige koraal de Great Barrier Reef te vinden is, een hotspot...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 2,310,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Townsville voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Townsville

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Townsville

Kaart Townsville

Lees meer over Townsville

... voor duikers dus!


Beste Reistijd Townsville, Australie

In dit deel van Australie zijn de seizoenen omgekeerd t.o.v. bij ons: in december is het zomer in Townsville en dan vind je er ook de warmste temperaturen, het wordt dan overdag zo'n 31 graden Celsius. In juli is het 'winter', met temperaturen die wisselen van 13 tot 25 graden Celsius.


Luchthaven Townsville

Townsville International Airport is een belangrijke luchthaven in Queensland, op 10 minuten rijden van de stad Townsville en het Great Barrier Reef in het Noordoosten van Australie. Dit vliegveld is er niet alleen voor de commerciele luchtvaart, het dient tevens als militaire basis. De airport code van Townsville Australie Airport is TSV.


Goedkope vliegtickets naar Townsville vinden

Vrijwel alle vluchten die je naar Townsville boekt vanuit Nederland hebben een tussenstop in Brisbaine of Cairns en je kunt dus ook overwegen naar die luchthavens te vliegen en vanaf daar lokaal een retourtje te kopen. Andere optie: vliegtickets Cairns boeken en huur daar lokaal en auto om het laatste stuk (284 kilometer) te rijden.

Goedkoop naar Townsville vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Townsville? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Townsville te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Townsville? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Townsville vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Townsville deals. Tip: voor een last minute Townsville vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Townsville Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Townsville  

Hoe lang is het vliegen naar Townsville? De vliegtijd naar Townsville is 29 uur en 10 minuten. Dit is inclusief twee overstappen in Dubai en Brisbane.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Townsville

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Townsville aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Townsville zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024