Vliegtickets Papoea Nieuw Guinea

Naar Papoea Nieuw Guinea reizen? De beste goedkope vliegtickets Papoea Nieuw Guinea op een rij!

Goedkope vliegtickets Papoea Nieuw Guinea : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Port Moresby
bestemming Port Moresby

Vliegtickets Papoe Nieuw Guinea boeken? De belangrijkste internationale luchthaven van Papoea Nieuw Guinea is Port Moresby!

Last minute vliegtickets Papoea Nieuw Guinea

Luchthavens in Papoea Nieuw Guinea

Kaart Papoea Nieuw Guinea

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Papoea Nieuw Guinea

Op vakantie naar Papoea Nieuw Guinea? Deze backpack bestemming in Oceanie verdient een plekje op elke wereldreis. Maar je moet wel weten waar je wel en niet naar toe kan tijdens je rondreis Paoea Nieuw Guinea en het behoort wel tot de duurdere vliegvelden in Oceanie.

Tip: lees het reisadvies van BZ voor je vertrek.

Directe vluchten naar Papoea Nieuw Guinea
Vanaf Amsterdam is de beste verbinding een vlucht naar Port Moresby de hoofdstad. Er zijn helaas geen rechtstreekse vluchten naar Port Moresby of de andere luchthavens op Papoea  Nieuw Guinea vanuit Nederland. 

Vliegvelden Papoea Nieuw Guinea
Port Moresby is ook de goedkoopste luchthaven van het land om op te vliegen en heeft de meeste verbindingen met Nederland. Vluchten naar de andere vliegvelden in Papoea Nieuw Guinea, Daru en Tari, zijn minimaal 160 - 200% duurder.

Luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Papoea Nieuw Guinea
Vanaf Amsterdam kan je o.a. met KLM naar Papoea Nieuw Guinea vliegen. Op KLM vluchten heb je 1 of twee stops dan wel transfers. Op de kortste route is het eerste deel van de vlucht naar Singapore. In het geval van vluchtuitvoering door Air France is er ook een stop of overstap in Parijs.

Ook Qatar Airways heeft regelmatig mooie aanbiedingen voor een vliegticket Papoea Nieuw Guinea.

Goedkoop naar Papoea Nieuw Guinea vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Papoea Nieuw Guinea? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Papoea Nieuw Guinea te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Papoea Nieuw Guinea? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Papoea Nieuw Guinea vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Papoea Nieuw Guinea deals. Tip: voor een last minute Papoea Nieuw Guinea vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Papoea Nieuw Guinea Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Papoea Nieuw Guinea? 

De vliegtijd naar Papoea Nieuw Guinea vanaf Amsterdam is minimaal circa 25 uur. De exacte vluchtduur is afhankelijk van het aantal tussenstops en transfers (minimaal 1).

Bijkomende kosten bij vluchten Papoea Nieuw Guinea

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Papoea Nieuw Guinea aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Papoea Nieuw Guinea zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024