Vliegen naar Cairns

De stad Cairns ligt in Australië en is erg populair bij toeristen vanwege haar tropische klimaat en de prachtige omgeving. Voornamelijk het vlak buiten de stad gelegen Great...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cairns voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Cairns vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Cairns vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Cairns te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cairns? Geef je op voor de Cairns Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cairns vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Cairns kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Cairns in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Cairns boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Cairns in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Cairns als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Cairns

Hoe lang is het vliegen naar Cairns? De vluchtduur naar Cairns bedraagt 27 uur. Dit is inclusief twee tussenstops die in totaal 3,5 uur in beslag nemen.

Bijkomende kosten bij vluchten Cairns

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC Fly + Drive
- *
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Cairns o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Cairns met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Cairns. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cairns zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017