Vliegen naar Cairns

De stad Cairns ligt in Australië en is erg populair bij toeristen vanwege haar tropische klimaat en de prachtige omgeving. Voornamelijk het vlak buiten de stad gelegen Great...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 1,286,-

KLM

aanbevolen v.a. € 8,083,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Cairns voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Cairns

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Cairns

Kaart Cairns

Lees meer over Cairns

... Barrier Reef is erg populair, omdat je hier goed kunt zeilen, duiken en snorkelen.

In Cairns heb je ook genoeg keuze uit restaurant, winkels en natuurparken. In deze stad is ook een zoutwater zwembad gebouwd waar je gratis toegang tot hebt, omdat in de zee niet gezwommen kan worden (dit in verband met krokodillen en kwallen).

De warmste maanden van Cairns zijn december en januari, maar het regent dan ook veel. De temperatuur ligt overdag rond de 32 graden Celsius. In de zomer is de temperatuur ook aangenaam: overdag zo'n 26 graden. Het regent dan een stuk minder als in januari.

Wanneer je naar Cairns vliegt, maak je vanaf Amsterdam altijd een overstap, in bijvoorbeeld Singapore of Hong Kong. Het is een lange reis: je bent minimaal 24 uur onderweg. Vanaf het vliegveld van Cairns zijn busdiensten die naar het centrum van de stad rijden en grote andere wijken. Er staan natuurlijk ook altijd taxi's klaar. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Cairns Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Cairns vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Cairns? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Cairns te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Cairns? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Cairns vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Cairns deals. Tip: voor een last minute Cairns vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Cairns Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Cairns  

Hoe lang is het vliegen naar Cairns? De vluchtduur naar Cairns bedraagt 27 uur. Dit is inclusief twee tussenstops die in totaal 3,5 uur in beslag nemen.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Cairns

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Cairns aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Cairns zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024