Vliegen naar Darwin

Darwin is de noordelijkste stad van Australië en is voor veel bezoekers niet veel meer dan de luchthaven waar ze op vliegen. Hoewel de stad niet veel architectonische...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Darwin voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Darwin

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Darwin

Kaart Darwin

Lees meer over Darwin

... hoogstandjes heeft is de sfeer wel erg aantrekkelijk. Tientallen verschillende etnische bevolkingsgroepen leven bij elkaar in Darwin. Dit zorgt voor een smeltkroes en een uitgebreide keuken van Aziatische en Europese gerechten.

Het tropische klimaat heeft in Darwin de uiteenlopende landschappen gevormd. Een tocht naar het Kakadu National park in het zuiden van Darwin is een absoluut hoogtepunt en een onvergetelijke ervaring. Hier kunnen krokodillen en vele andere dieren in de vrije natuur worden bekeken.

Darwin kent een tropisch klimaat. Het gehele jaar door ligt de temperatuur overdag rond de 30 graden Celsius. In de nacht koelt het af naar een graad of 20, met uitzondering van het regenseizoen, dan blijft het in de nacht warmer. Het regenseizoen loopt van oktober tot en met april, maar de meeste regen valt in januari, februari en maart. In het regenseizoen krijgt Darwin regelmatig te maken met cyclonen. Ga je in die periode naar Darwin? Hou dan altijd goed het lokale weerbericht in de gaten.

Vanaf Amsterdam vlieg je naar Darwin International Airport via bijvoorbeeld Singapore met één overstap, een alternatief is een vlucht met een dubbele overstap / tussenstop. Dan reis je via bijvoorbeeld Londen, Parijs of het Midden-Oosten. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Darwin Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Darwin vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Darwin? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Darwin te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Darwin? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Darwin vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Darwin deals. Tip: voor een last minute Darwin vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Darwin Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Darwin  

Hoe lang is het vliegen naar Darwin? De vluchtduur is al snel meer dan 20 uur. Inclusief meerdere tussenstappen van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Darwin

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Singapore Airlines
 € 27,- -  € 30,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Darwin aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Darwin zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024