Vliegen naar Pontianak

Pontianak is een industriestad op het eiland Borneo. Pontianak ligt in het westen van het eiland, op het Indonesische deel. Veel woningen in Pontianak zijn gebouwd op palen...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pontianak voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pontianak

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pontianak

Kaart Pontianak

Lees meer over Pontianak

... vanwege de ligging op moerassige grond. Dit geeft een bijzonder aangezicht aan de stad. 

De stad is bekend van zijn exacte ligging op de evenaar wat zorgt voor een warm en vochtig klimaat. Het hele jaar door is het overdag rond de 32 a 33 graden, in de nacht koelt het niet erg af en wordt het rond de 23 graden celsius. Elke dag kun je regen verwachten, maar de maanden juli en augustus zijn het droogst. In de maanden van september tot en met december valt de meeste regen.

Pontianak Aiport is het vliegveld van Pontianak. De officiële naam van deze luchthaven is Supadio International Airport (PNK). Vanaf Amsterdam zul je 1 keer moeten overstappen om in Pontianak te komen, vaak is dit in Dubai of Jakarta of in Kuala Lumpur.

In Pontianak vervoerd men zich vooral per scooter. Er gaan enkele minibussen als openbaar vervoer of je kunt een driewieler fietstaxi nemen. Er gaan een aantal bussen richting andere steden op Borneo, maar er wordt ook veel gebruikt gemaakt van binnenlandse vluchten.

Goedkoop naar Pontianak vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Pontianak? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Pontianak te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pontianak? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pontianak vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Pontianak deals. Tip: voor een last minute Pontianak vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Pontianak Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pontianak  

Hoe lang is het vliegen naar Pontianak? De vliegtijd naar Pontianak bedraagt 19 uur en 15 minuten. Dit is inclusief een overstap van 3 uur en 45 minuten in Jakarta.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Pontianak

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Garuda Indonesia
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pontianak aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pontianak zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024