Vliegen naar Phalaborwa

Phalaborwa is een stad gelegen in het prachtige Kruger National Park in de Limpopo provincie in het oosten van Zuid-Afrika. Het is een van de warmere gebieden in Zuid-Afrika. De...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Phalaborwa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Phalaborwa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Phalaborwa

Kaart Phalaborwa

Lees meer over Phalaborwa

... stad is perfect geschikt als uitvalsbasis voor safari trips.

In de wintermaanden ligt de temperatuur overdag op zo'n 25 graden celsius, in de zomermaanden kan dit oplopen naar een graad of 40 - 45. In deze hete maanden valt er wel veel (verkoelende) regen.

Vele die naar Phalaborwa reizen komen voor het bekende Kruger National Park. In dit park is de bekende Big Five te vinden, de olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard. Maar er is veel meer in dit park te beleven en ontdekken, zo zijn er nog 140 andere zoogdieren en meer dan 500 vogelsoorten. De echte dierenliefhebber kijk hier zijn ogen uit.

Phalaborwa Airport, officieel het Hendrik van Eck vliegveld, is de luchthaven van Phalaborwa. Er worden eigenlijk alleen vluchten uitgevoerd van en naar Johannesburg. Vanaf Amsterdam maak je dan ook altijd hier een overstap. Je kunt er dus in een overstap zijn, mocht je geld willen besparen dan kun je naar een vluchten kijken met meerdere overstappen, dit kan flink wat geld schelen.

Goedkoop naar Phalaborwa vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Phalaborwa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Phalaborwa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phalaborwa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phalaborwa vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Phalaborwa deals. Tip: voor een last minute Phalaborwa vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Phalaborwa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Phalaborwa  

Hoe lang is het vliegen naar Phalaborwa? De vluchtduur is 17 uur inclusief 2 tussenstops van 4 uur en 25 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Phalaborwa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Phalaborwa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phalaborwa zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024