Vliegen naar Phalaborwa

Phalaborwa is een stad gelegen in het prachtige Kruger National Park in de Limpopo provincie in het oosten van Zuid-Afrika. Het is een van de warmere gebieden in Zuid-Afrika. De...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Phalaborwa voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Phalaborwa

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Phalaborwa

Kaart Phalaborwa

Lees meer over Phalaborwa

... stad is perfect geschikt als uitvalsbasis voor safari trips.

In de wintermaanden ligt de temperatuur overdag op zo'n 25 graden celsius, in de zomermaanden kan dit oplopen naar een graad of 40 - 45. In deze hete maanden valt er wel veel (verkoelende) regen.

Vele die naar Phalaborwa reizen komen voor het bekende Kruger National Park. In dit park is de bekende Big Five te vinden, de olifant, leeuw, buffel, neushoorn en luipaard. Maar er is veel meer in dit park te beleven en ontdekken, zo zijn er nog 140 andere zoogdieren en meer dan 500 vogelsoorten. De echte dierenliefhebber kijk hier zijn ogen uit.

Phalaborwa Airport, officieel het Hendrik van Eck vliegveld, is de luchthaven van Phalaborwa. Er worden eigenlijk alleen vluchten uitgevoerd van en naar Johannesburg. Vanaf Amsterdam maak je dan ook altijd hier een overstap. Je kunt er dus in een overstap zijn, mocht je geld willen besparen dan kun je naar een vluchten kijken met meerdere overstappen, dit kan flink wat geld schelen.

Goedkoop naar Phalaborwa vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Phalaborwa? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Phalaborwa te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Phalaborwa? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Phalaborwa vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Phalaborwa kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Phalaborwa vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Phalaborwa boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Phalaborwa in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Phalaborwa Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Phalaborwa  

Hoe lang is het vliegen naar Phalaborwa? De vluchtduur is 17 uur inclusief 2 tussenstops van 4 uur en 25 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 72 ,-
Las Palmas, Gran Canaria
€ 120 ,-
Marrakech
€ 459 ,-
Punta Cana

Bijkomende kosten bij vluchten Phalaborwa

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Phalaborwa aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Phalaborwa met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Phalaborwa zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023