Vliegen naar Perm

Perm is een stad in het Europese deel van Rusland, met ruim een miljoen inwoners. Gelegen aan de rivier de Kama, heeft de stad een belangrijke binnenhaven. Daarnaast ligt het aan...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Perm voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Perm

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Perm

Kaart Perm

Lees meer over Perm

... de Trans-Siberische spoorlijn op een zeer centrale locatie in Rusland. Het is door de ligging op een transportknooppunt en de aanwezigheid van een grote industriële sector een van de belangrijke economische steden in het land.

Perm is ook een wetenschappelijk en cultureel centrum. Er bevinden zich een aantal onderzoekscentra, evenals de Russische Academie van Wetenschappen. Verder bevinden zich in de stad meerdere theaters, waaronder een beroemd poppentheater. Ook is ballet een veel beoefend beroep en trekt het ballettheater en Permse balletgezelschap dansers uit heel Rusland.

Op zoek naar vliegtickets naar Perm? De internationale luchthaven van Perm, genaamd Bolshoye Savino Airport, ligt op zo'n 18 kilometer buiten het centrum van de stad. Het stedelijk openbaar vervoerssysteem is goed ontwikkeld met verschillende tram-, bus- en trolleybuslijnen. Ook gaan er lokale treinen. De reisduur naar Perm bedraagt zo'n 8,5 uur (incl. overstap in Rusland, doorgaans Moskou). Het kan zeker interessant zijn om ook de vluchten met een vertrek vanaf Düsseldorf te vergelijken met een vertrek vanaf Amsterdam. Vaak vind je dan de goedkoopste vluchten naar Perm!

Goedkoop naar Perm vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Perm? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Perm te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Perm? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Perm vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Perm deals. Tip: voor een last minute Perm vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Perm Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Perm?  

De vluchtduur van Luchthaven Schiphol naar het internationale vliegveld Bolshoye Savino Airport in Perm is ongeveer 8,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Perm

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Perm aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Perm zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024