Vliegen naar Ekaterinburg

Ekaterinburg of Yekaterinburg is een stad in het midden van Rusland. Zomers kan het er overdag nog een graad of 24 worden, maar 's winters heeft het te maken met flinke kou, een...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ekaterinburg voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ekaterinburg

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ekaterinburg

Kaart Ekaterinburg

Lees meer over Ekaterinburg

... gemiddelde temperatuur van -10 graden celsius overdag is niet vreemd (ga dan maar eens na hoe koud het in de nacht is!).

Bezienswaardigheden Ekaterinburg
Ekaterinburg staat bekend om haar prachtige theaters en theatervoorstellingen. Je vindt er veel balletvoorstellingen (er zit een goede balletschool in Ekaterinburg) en musicalproducties. Daarnaast vind je zo'n 30 musea in deze stad. Tip: breng tussen de middag een bezoek aan een begraafplaats in Ekaterinburg. Hier zie je hoe de Russische vrouwen, conform de lokale traditie, de lunch nuttigen bij hun overleden man.

Vliegen naar Ekaterinburg
16 kilometer ten zuiden van de stad vind je het vliegveld van Ekaterinburg. Er wordt naar vele internationale bestemmingen gevlogen (zowel Aziatische als Europese), maar vanaf Amsterdam gaat er geen rechtstreekse vlucht. Je zult waarschijnlijk een overstap maken in Moskou, Praag of Frankfurt. In Ekaterinburg kun je goed per trein, bus, metro of tram reizen. Dit is dus ideaal om de stad te ontdekken! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Jekaterinenburg Koltsovo Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Ekaterinburg vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ekaterinburg? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ekaterinburg te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ekaterinburg? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ekaterinburg vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ekaterinburg kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ekaterinburg vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ekaterinburg boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ekaterinburg in 2023 / 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ekaterinburg Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ekaterinburg  

Hoe lang is het vliegen naar Ekaterinburg? De vluchtduur is circa 11 uur. Inclusief een tussenstop van rond de 4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 589 ,-
Sydney
€ 54 ,-
Warschau
€ 76 ,-
Berlijn

Bijkomende kosten bij vluchten Ekaterinburg

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ekaterinburg aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ekaterinburg met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ekaterinburg zijn het laatste gecheckt op 09-05-2023