Vliegen naar Chelyabinsk

Chelyabinsk ook als Tsjeljabinsk geschreven is een Russische stad en tevens het bestuurlijke centrum van de gelijknamige provincie. Chelyabinsk is een erg grote stad en heeft...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chelyabinsk voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Chelyabinsk vliegen? 5 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Chelyabinsk? Geef je op voor de Chelyabinsk Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chelyabinsk vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • De goedkoopste vlucht Chelyabinsk die je kunt vinden is meestal met Russische maatschappijen zoals Belavia of Aeroflot. Wees verstandig en reserveer deze tickets altijd via een Nederlands reisbureau zoals die hierboven. Dan kan je met klachten ergens terecht!
  • Lastminute vliegen naar Chelyabinsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Chelyabinsk in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vliegtickets Chelyabinsk boek je vaak bij KLM maar dan is de uitvoering met Aeroflot (er staat dan ook een logo van de Russische maatschappij erbij). Deze vluchten zijn vaak goedkoper als je ze direct bij Aeroflot boekt via de bovenstaande reisbureaus.
  • Goedkope vlucht Chelyabinsk in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Chelyabinsk als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Chelyabinsk

Hoe lang is het vliegen naar Chelyabinsk? De vliegtijd naar Chelyabinsk bedraagt 7 uur en 40 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 40 minuten.

Bijkomende kosten bij vluchten Chelyabinsk

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Chelyabinsk o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Chelyabinsk met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Chelyabinsk. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chelyabinsk zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017