Vliegen naar Chelyabinsk

Chelyabinsk ook als Tsjeljabinsk geschreven is een Russische stad en tevens het bestuurlijke centrum van de gelijknamige provincie. Chelyabinsk is een erg grote stad en heeft...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Chelyabinsk voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Chelyabinsk

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Chelyabinsk

Kaart Chelyabinsk

Lees meer over Chelyabinsk

... dan ook een inwoneraantal van 1,1 miljoen en behoort daarmee tot de grootste 10 steden van Rusland. Het is ook een mooie stad met maar liefst 17 grote groene parken en veel historisch interessante gebouwen.

Waar ligt Chelyabinsk precies?
De stad ligt op de oostelijke helling van de zuidelijke Oeral op goed 200 kilometer van Ekaterinburg. De provincie wordt doorkruist door de rivier de Miass. Chelyabinsk is een stad waarin zich veel natuur bevindt, zo zijn er binnen de stads limieten meerdere meren te vinden.

Relaxte sfeer
Chelyabinsk is een echte studentenstad met wel 6 verschillende soorten Hbo's en universiteiten. Dit maakt Chelyabinsk een hele diverse hoog opgeleide stad met een relatief jonge bruisende sfeer!

Chelyabinsk heeft vanwege haar immense grootte een eigen luchthaven genaamd Chelyabinsk airport. Het vliegveld van Chelyabinsk ligt 18 kilometer ten noorden van het centrum van Chelyabinsk.

Vluchten naar Chelabinsk
Het is helaas niet mogelijk om vanuit Nederland direct te vliegen naar Chelyabinsk airport. Zo hebben de KLM vluchten naar Chelyabinsk, die in de praktijk overigens vaak met Air France en / of Aeroflot zijn, vrijwel allemaal een overstap op het vliegveld van Moskou en soms ook nog in Parijs. Je moet dus tenminste eenmaal overstappen om je reis naar Chelyabinsk af te ronden. Want ook de andere luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden hebben bijna allemaal een stop of overstap op de luchthaven van Moskou.

Goedkoop naar Chelyabinsk vliegen? 4 Tips:

  • Goedkoop vliegen naar Chelyabinsk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Chelyabinsk vliegticket aanbiedingen!
  • De goedkoopste vlucht Chelyabinsk die je kunt vinden is meestal met Russische maatschappijen zoals Belavia of Aeroflot. Wees verstandig en reserveer deze tickets altijd via een Nederlands reisbureau zoals die hierboven. Dan kan je met klachten ergens terecht!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Chelyabinsk deals. Tip: voor een last minute Chelyabinsk vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!
  • Goedkope vliegtickets Chelyabinsk boek je vaak bij KLM maar dan is de uitvoering met Aeroflot (er staat dan ook een logo van de Russische maatschappij erbij). Deze vluchten zijn vaak goedkoper als je ze direct bij Aeroflot boekt via de bovenstaande reisbureaus.

De beste Chelyabinsk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Chelyabinsk  

Hoe lang is het vliegen naar Chelyabinsk? De vliegtijd naar Chelyabinsk bedraagt 7 uur en 40 minuten. Dit is inclusief tussenstop van 1 uur en 40 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Chelyabinsk

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Chelyabinsk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Chelyabinsk zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024