Vliegen naar Samara

Samara is een Russische miljoenenstad gelegen aan een bocht van de rivier de Wolga. Het gebied wordt hier de boog van Samara genoemd. De stad werd officieel gesticht in 1586 met...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Samara voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Samara

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Samara

Kaart Samara

Lees meer over Samara

... de bouw van een fort om de Russische staat te beschermen tegen de nomadische stammen. Maar in de geschiedenis werd de nederzetting al genoemd vanaf de 14e eeuw. Tegenwoordig is Samara een van de belangrijkste gebieden op gebied van cultuur, wetenschap en industrie in Rusland. Door de centrale ligging in het land heeft het gebied een typisch landklimaat met kenmerkende warme zomers en koude winters. Samara heeft interessante negentiende eeuwse gebouwen en de 50 kilometer lange promenade langs de Wolga. Daarnaast is de bunker van Stalin uit de Tweede Wereldoorlog, die nu als museum is ingericht, een belangrijke toeristische trekpleister. Verder zijn in Samara verschillende andere musea, Orthodoxe kerken en een aantrekkelijk nachtleven te vinden.

De luchthaven van Samara is Kurumoch (Koeroemotsj) International Airport  (KUF) en ligt ten noordwesten van de stad op ongeveer 45 minuten. 

Goedkoop naar Samara vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Samara? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Samara te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Samara? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Samara vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Samara kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Samara vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Samara boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Samara in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Samara Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Samara  

Hoe lang is het vliegen naar Samara? De vluchtduur is 6,5 uur inclusief een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Samara

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Samara aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Samara met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Samara zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024