Vliegen naar Pensacola

Het schitterend gelegen Pensacola is een stad in de Amerikaanse staat Florida en ligt aan de Pensacola Bay, een baai van de Golf van Mexico. In Pensacola ligt tevens Naval...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 851,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Pensacola voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Pensacola

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Pensacola

Kaart Pensacola

Lees meer over Pensacola

... Airstation Pensacola wat een leidend opleidingscentrum is voor de marine luchtmacht. In de stad kom je dan ook meer dan eens militairen tegen.

Van juni tot en met september ligt de temperatuur in Pensacola overdag boven de 30 graden Celsius. Vooral in juli is er kans op een (verkoelende) bui. De winter zijn mild, januari is de koudste maand, maar het is dan nog altijd zo'n 15 graden celsius overdag.

Door het warme klimaat is het in Pensacola aangenaam toeven, een toeristische trekpleister is dan ook het strand. Perdido Key en Pensacola Beach zijn populaire stranden. Je kunt hier dan ook goed snorkelen. Pensacola staat bekend als 'Kano hoofdstad van Florida', dus als je van een sportieve uitdaging houdt...

Vliegveld Pensacola  
Pensacola Internatiola Airport is de luchthaven van Pensacola. Er wordt vooral op Amerikaanse bestemmingen gevlogen. Vanaf Amsterdam zul je dan ook een overstap moeten maken, vaak is de op de luchthaven van Atlanta.

Ook de KLM vluchten Schiphol Pensacola hebben tenminste 1 stop of overstap. KLM werkt op deze route samen met de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta en fusiepartner AirFrance. Tegenwoordig kan je het gelukkig echter herkennen bij reservering of je vlucht naar Pensacola met KLM of een partner is. Dat is maar goed ook want die met Air France hebben vrijwel allemaal een tweede stop op het vliegveld in Parijs.

Goedkoop naar Pensacola vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Pensacola? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Pensacola te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Pensacola? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Pensacola vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Pensacola kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Pensacola vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Pensacola boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Pensacola in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Pensacola Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Pensacola  

Hoe lang is het vliegen naar Pensacola? De vluchtduur Amsterdam Pensacola is inclusief 1 stop minimaal 12 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Pensacola

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
American Airlines
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Pensacola aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Pensacola met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Pensacola zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024