Vliegen naar Penang

Penang is een eiland in Maleisie. Het is een populaire bestemming onder toeristen, omdat je er naast een azuurblauwe zee en parelwitte zandstranden ook een bijzondere cultuur...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 912,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Penang voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Penang

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Penang

Kaart Penang

Lees meer over Penang

... vindt.

Op het eiland ligt onder andere de hoofdstad George Town. Deze hectische stad is zeker een bezoek waard als je op Penang verblijft. De fietstaxi's en riksja's vliegen je om de oren en zijn niet duur, spreek wel altijd van tevoren een prijs af. Het is dan ook af te raden om een auto te huren in George Town. 

Vanaf Amsterdam vlieg je via China, Kuala Lumpur of Singapore naar Penang. Ook kan het goedkoper zijn om eerst bijv. naar Londen te reizen en daarna te vliegen naar Penang als je echt op zoek bent naar de goedkoopste vluchten naar dit eiland. Je totale reistijd loopt dan uiteraard wel op (soms wel richting de 20 uur). De korste reisduur heb je doorgaans indien je reist via Kuala Lumpur of Singapore.

De meeste toeristen verblijven in Batu Ferringhi, een dorp dat aan een langgestrekt strand ligt. Hier vind je ook een aantal prachtige hotels. Ze hebben (bijna) allemaal een zwembad, waar het heerlijk vertoeven is. Het eiland Penang staat niet bekend om de mooiste stranden ter wereld, maar er zijn wel een aantal fijne plekjes te vinden. Let wel op waar je gaat zwemmen: er komen rond Penang veelvuldig kwallen voor. Bij sommige stranden zijn kwallennetten, maar niet overal! 

Een leuk uitstapje is naar Bukit Hill, de grootste berg van het eiland. Een klein kabeltreintje brengt je naar de top van de berg. Eventueel kun je nog uitstappen op tussenstations, die naar het bos of een park leiden.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Penang Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Penang vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Penang? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Penang te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Penang? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Penang vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Penang kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Penang vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Penang boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Penang in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Penang Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Penang  

Hoe lang is het vliegen naar Penang? De vluchtduur is 14,5 uur incl. een tussenstop in China, Kuala Lumpur of Singapore.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Penang

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Qatar Airways
 € 25,- -  € 39,-
Emirates
 € 27,- -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
China Southern Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Penang aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Penang zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024