Vliegen naar Krabi

Krabi is een Zuidelijk gelegen en kleine provincie in Thailand. Krabi heeft een werkelijk heerlijk klimaat met een gemiddelde jaartemperatuur van 28 graden en zelfs in de...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Krabi voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Krabi vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Krabi vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Krabi te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Krabi? Geef je op voor de Krabi Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Krabi vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Krabi kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Krabi in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Krabi boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Krabi in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Krabi als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Krabi

Hoe lang is het vliegen naar Krabi? Er gaan geen rechtstreekse vluchten naar Krabi. Je moet een tussenstop maken in Bangkok of in Kuala Lumpur. De vluchtduur hangt af van de duur van de tussenstop. De vlucht duur is dus ongeveer 16 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Krabi

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
Qatar Airways
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-
KLM
 € 10,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Krabi o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Krabi met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Krabi. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Krabi zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017