Vliegen naar Koh Samui

Op vakantie naar Koh Samui Thailand? Op dit tropische eiland in de Golf van Thailand leven circa 40.000 inwoners en minstens zoveel toeristen in de honderden hotels, resorts en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Koh Samui voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Koh Samui vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Koh Samui vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Koh Samui te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Koh Samui? Geef je op voor de Koh Samui Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Koh Samui vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Koh Samui kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Koh Samui in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Koh Samui boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Koh Samui in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Koh Samui als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Koh Samui

Hoe lang is het vliegen naar Koh Samui? De vluchtduur naar Koh Samui bedraagt minimaal 13,5 uur. Dit is inclusief overstap.

Bijkomende kosten bij vluchten Koh Samui

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
Singapore Airlines
 € 25,- -  € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Emirates
 € 25,- -  € 39,-
WaarSchijntdeZonWel.nl
- *
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Koh Samui o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Koh Samui met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Koh Samui. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Koh Samui zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017