Vliegen naar Palanga

De badplaats Palanga is gelegen in de Klaipeda provincie in het noordwesten van Litouwen. Door het landklimaat is het zomers goed vertoeven in Palanga, dat mooie stranden aan de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 234,-

KLM

aanbevolen v.a. € 282,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 151,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palanga voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Palanga

Kaart Palanga

Lees meer over Palanga

... Oostzee heeft. Volgens velen zijn hier de mooiste zandstranden van Litouwen (en wellicht wel alle Baltische Staten) te vinden. Het langste zandstrand is meer dan 18 km lang en zo'n 300 meter breed! In deze periode wordt er ook met een veel hogere frequentie gevlogen op de internationale luchthaven Palanga/Klaipeda.

Er gaan maar weinig directe vluchten naar Palanga. Alleen vanuit de Baltische Staten, Moskou, Denemarken en Noorwegen. Voor een vlucht vanuit Nederland naar Palanga moet je dus rekening houden met minimaal één tussenstop of overstap.

Hoewel 's zomers in Palanga veel te doen is en het zich ontpopt als bruisende badplaats met verschillende restaurantjes en bars aan de gezellige boulevard en pier, is het 's winters veel rustiger. Het landklimaat zorgt ervoor dat het in deze maanden namelijk regelmatig vriest en koud is, waardoor toeristen er dan veel minder te vinden zijn.

Goedkoop naar Palanga vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Palanga vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Palanga te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palanga? Geef je op voor de Palanga Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palanga vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Palanga kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Palanga in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Palanga boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Palanga in 2019? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Palanga Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Palanga  

Hoe lang is het vliegen naar Palanga? De vluchtduur is ongeveer 3 uur incl. een tussenstop 30 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 489 ,-
Fortaleza
€ 27 ,-
Palma de Mallorca
€ 599 ,-
Holguin

Bijkomende kosten bij vluchten Palanga

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 27,- -  € 29,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Palanga o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Palanga met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Palanga. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palanga zijn het laatste gecheckt op 26-02-2019

0
shares