Vliegen naar Palanga

OP zoek naar vliegtickets naar Palanga Litouwen? Hier verzamelen we de beste deals voor vliegen naar Palanga sirport!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 247,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Palanga voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Palanga

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Palanga

Kaart Palanga

Lees meer over Palanga

...

De badplaats Palanga is gelegen in de Klaipeda provincie in het noordwesten van Litouwen. Door het landklimaat is het zomers goed vertoeven in Palanga, dat mooie stranden aan de Oostzee heeft. Volgens velen zijn hier de mooiste zandstranden van Litouwen (en wellicht wel alle Baltische Staten) te vinden. Het langste zandstrand is meer dan 18 km lang en zo'n 300 meter breed!

In de zomerperiode wordt er ook met een veel hogere frequentie gevlogen op de internationale luchthaven Palanga / Klaipeda.

Er gaan maar weinig directe vluchten naar Palanga vanuit Nederland en omstreken. Alleen vanuit de Baltische Staten, Moskou, Denemarken en Noorwegen. Voor een vlucht vanuit Nederland naar Palanga moet je dus rekening houden met minimaal één tussenstop of overstap.

Tip: in veel gevallen in het gunstiger, zowel qua reistijd als kosten, om een ticket naar de 230 kilometer verder gelegen hoofdstad te boeken. Er zijn namelijk wel goedkope rechtstreekse vluchten naar Vilnius vanaf Amsterdam en Eindhoven. Bekijk hier ook alle andere opties voor vliegen naar Litouwen

Hoewel 's zomers in Palanga veel te doen is en het zich ontpopt als bruisende badplaats met verschillende restaurantjes en bars aan de gezellige boulevard en pier, is het 's winters veel rustiger. Het landklimaat zorgt ervoor dat het in deze maanden namelijk regelmatig vriest en koud is, waardoor toeristen er dan veel minder te vinden zijn.

Goedkoop naar Palanga vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Palanga? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Palanga te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Palanga? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Palanga vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Palanga deals. Tip: voor een last minute Palanga vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Palanga Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Palanga  

Hoe lang is het vliegen naar Palanga? De vluchtduur is ongeveer 3 uur incl. een tussenstop 30 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 608 ,-
Tokyo
€ 41 ,-
Malaga
€ 1,284 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Palanga

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Palanga aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Palanga zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024