Vliegen naar Vilnius

De hoofdstad van Litouwen is Vilnius, een oude stad met een groot historisch centrum. Vilnius ligt in het zuidoosten van Litouwen, aan de rivieren Vilnele en Neris. Aan de...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 288,-

GoedkoopsteStedentrip

aanbevolen v.a. € 209,-

Wizz Air

aanbevolen v.a. € 94,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Vilnius voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Vilnius

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Vilnius

Kaart Vilnius

Lees meer over Vilnius

...>Aan de linkeroever van de Neris vind je de historische binnenstad van Vilnius, dat sinds 1994 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het centrum wordt gekenmerkt door vele kleine straatjes en maar liefst 40 kerken.

Naast de binnenstad zijn er vele bezienswaardigheden in Vilnius. Sla vooral het symbool van Vilnius niet over: de Gediminiastoren, je vindt hem op de Gediminiasheuvel. Daarnaast staat nog een restant van de burcht. Op het Kathedraalplein vind je de Stanislaus- en Wenceslauskathedraal, die uit de 16 eeuw stamt.

Wanneer je buiten het centrum van Vilnius gaat, zul je vele grauwe wijken tegenkomen. Deze stammen nog uit de communistische tijd.

Mooie hotels in Vilnius zijn er genoeg te vinden, vooral in het oude centrum zijn vele leuke hotelletjes en restaurants te vinden.

Vilnius International Airport (VNO) is het grootste vliegveld van Litouwen en ligt 6 kilometer ten zuiden van Vilnius. Er gaan weinig rechtstreeks vluchten naar Vlinius, meestal maak je een overstap in bijvoorbeeld Wenen, Warschau, Praag, Helsinki of Kopenhagen. Kijk voor meer informatie over Vilnius Airport op Vliegveldinfo.nl 

Goedkoop naar Vilnius vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Vilnius? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Vilnius te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Vilnius? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Vilnius vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Vilnius deals. Tip: voor een last minute Vilnius vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Vilnius Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Vilnius  

Hoe lang is het vliegen naar Vilnius? De vluchtduur is 2 uur en 20 minuten.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten Vilnius

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
Air France
 € 10,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Ryanair
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Vilnius aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Vilnius zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024