Vliegen naar Gdansk

Goedkope vluchten Gdansk Polen zijn meestal het makkelijkste vanaf Eindhoven te vinden. Vanaf deze luchthaven vliegen onder andere de budget airlines Wizz Air en Ryanair naar Gdansk airport. Om de voordeligste tickets Gdansk te vinden gebruik je dezelfde methoden als bij een andere bestemmingen. Namelijk, wees flexibel in je reisdata, vlieg op doordeweekse dagen, vergelijk de diverse vertrekluchthavens.

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 110,-

KLM

aanbevolen v.a. € 186,-

Wizz Air

aanbevolen v.a. € 110,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Gdansk voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Gdansk

Kaart Gdansk

Lees meer over Gdansk

...

Goedkoop vliegen naar Gdansk, Amsterdam Gdansk
Op deze site kunt u erg gemakkelijk en snel alle tickets naar Gdansk vergelijken van alle aanbieders die op Gdansk vliegen zodat u de meest goedkope en beste vliegtickets naar Gdansk kan scoren. Op de hoogte blijven van aanbiedingen van goedkope vliegtickets naar Gdansk. Maak dan gebruik van onze gratis Flight-Alert service. Hiermee blijft u altijd op de hoogte van de beste tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Wij sturen u dagelijks of wekelijks een update over de beste Gdansk tarieven. Het is dan wel raadzaam om ons de datum van uw voorgenomen reis te laten weten en welke prijs u wil betalen!

Bezienswaardigheden Gdansk Polen
Gdansk is een eeuwenoude havenstad met leuke straatjes, keren en handelshuizen waan je jezelf als het ware terug in de tijd. Veel is echter herbouwd na de tweede wereldoorlog omdat vele delen van de stad werden verwoest. Dit verklaart dus waarom vele gebouwen er vrij nieuw uitzien. Gdansk heeft vele bezienswaardigheden en komen er steeds meer bij. Zo wordt er in Gdansk een Shakespeare Theater gebouwd. Een bezoek aan het 'Roads to Freedom' museum is een absolute must! Dit museum laat de strijd zien van Polen tegen het communisme. De Ulica Dluga (Langstraat) is een prachtige straat in het centrum. Hier kan je genieten van de terrasjes en als de avond valt leuk uitgaan. In het verlengde van deze straat ligt  Dlugi Targ (de Lange Markt). De straat is herbouwd na verwoest te zijn in de tweede wereldoorlog. Vroeger was er een tramrails en kassein maar die kwamen na de wederopbouw niet terug. Het is absoluut een leuke straat om doorheen te lopen. De echte stappers moeten naar het stadsgedeelte Sopot aan de Oostzee. Één van de mooiste gebouwen en plekken van Gdansk is de Groene Poort dat doet denken aan het stadhuis van Antwerpen.

Gdansk Airport
De luchthaven van Gdansk genaamd vliegveld Gdansk Lech Walesa ligt even ten westen van Gdansk en is daardoor erg makkelijk en snel bereikbaar. Er gaan vanaf het vliegveld meerdere bussen naar het centrum. De shuttlebus doet er korter over maar kost meer dan de lijnbus die er langer over doet. Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Gdansk Airport op Vliegveldinfo.nl.

Beste reistijd bezoek aan Gdansk
De winters in Gdansk zijn vrij mild met temperaturen rond het vriespunt. Echter als er ijskoude lucht is vanuit het Oosten en Noorden dan kan de temperatuur ruim onder het vriespunt dalen. Daarnaast heeft de ligging aan zee invloed op het klimaat. In de zomer ligt de temperatuur altijd rond de 20 graden. Ideaal voor mensen die niet van extreem warme zomers houden!

Gdansk ookwel foutief als Gedansk geschreven is een Poolse havenstad gelegen aan de Oostzee met als agglomeratie ruim een miljoen inwoners. Een prachtige stad die na de tweede wereldoorlog volledig herbouwd is maar wel in de oude stijl.

Goedkoop naar Gdansk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Gdansk? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Gdansk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Gdansk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Gdansk vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Gdansk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Gdansk vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Gdansk boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Gdansk in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Gdansk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Gdansk  

Hoe lang is het vliegen naar Gdansk? De vliegtijd naar Gdansk bedraagt inclusief een tussenstop tussen de 3-4 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Gdansk

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Cheaptickets.nl
 € 29,-
TUI.nl
- *
KLM
 € 10,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Wizz Air
 € 27,- -  € 30,-
Eurowings
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Gdansk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Gdansk zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024