Vliegen naar Gdansk

Goedkope vluchten Gdansk Polen zijn meestal het makkelijkste vanaf Eindhoven te vinden. Vanaf deze luchthaven vliegen onder andere de budget airlines Wizz Air en Ryanair naar Gdansk airport. Om de voordeligste tickets Gdansk te vinden gebruik je dezelfde methoden als bij een andere bestemmingen. Namelijk, wees flexibel in je reisdata, vlieg op doordeweekse dagen, vergelijk de diverse vertrekluchthavens.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Gdansk voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Gdansk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Gdansk vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Gdansk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Gdansk? Geef je op voor de Gdansk Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Gdansk vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Gdansk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Gdansk in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Gdansk boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Gdansk in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Gdansk als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Gdansk

Hoe lang is het vliegen naar Gdansk? De vliegtijd naar Gdansk bedraagt inclusief een tussenstop tussen de 3-4 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Gdansk

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Gdansk o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Gdansk met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Gdansk. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Gdansk zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017