Vliegen naar Litouwen

De beste deals voor tickets Litouwen? Check de Litouwen aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Litouwen : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Vilnius
bestemming Vilnius

De hoofdstad van Litouwen is Vilnius. Deze historische stad is zeker de moeite waard voor een voordelige stedentrip en ligt op iets meer dan 2 uur vliegen vanaf Schiphol. Het loont ook zeker de moeite om vluchten van alternatieve luchthavens zoals Brussel, Rotterdam en Eindhoven te bekijken, je voordeel kan namelijk oplopen tot bijna €100,- per vliegticket. 

Vliegtickets Litouwen : populaire aanbiedingen
Actuele vliegticket aanbiedingen naar Palanga
bestemming Palanga

's Zomers is Palanga een populaire badplaats, door de warme zomers, ligging aan de Oostzee en prachtige zandstranden. De stad ligt op zo'n 2,5 uur vliegen vanaf Schiphol. Vluchten met een vertrek vanaf Brussel kunnen je zomaar een paar tientjes besparen. Helaas zul je hoe dan ook één of meerdere overstappen moeten maken. 

Luchthavens in Litouwen

Kaart Litouwen

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Litouwen

Naar Litouwen? Er gaan vluchten vanuit Nederland naar verschillende luchthavens in Litouwen. In sommige gevallen is het echter veel gemakkelijker om te vliegen vanaf Düsseldorf, Brussel of Eindhoven naar Litouwen in plaats van Amsterdam Schiphol.

Vliegen naar Litouwen vanaf Eindhoven Airport
Vanuit Eindhoven kan je nu rechtstreeks vliegen naar Vilnius en er zijn ook directe vluchten naar Kaunas. In veel gevallen zijn dit de goedkoopste vliegtickets Litouwen.

Vakantie Litouwen
Litouwen is één van de Baltische Staten in het noordoosten van Europa. De hoofdstad is Vilnius dat een bijzonder historisch centrum heeft. De Russische invloed die het land heeft gehad is nog goed te zien in heel Litouwen. De havenstad Klaipeda is belangrijk voor de economie van het land. In het nabijgelegen Palanga is een internationaal vliegveld te vinden. Hoewel het 's winters flink kan vriezen in Litouwen is het zomers vaak lekker warm met temperaturen richting de 30°C. Litouwen heeft namelijk een landklimaat.

Vliegreis naar Litouwen
Vanuit Nederland gaan verschillende vluchten naar Litouwen. Het is echter zeer aan te bevelen om een vertrek vanaf Dusseldorf, Brussel Charleroi en Eindhoven mee te nemen in je vergelijk. Er gaan vanaf Schiphol namelijk geen directe vluchten naar de hoofdstad van Litouwen: Vilnius. Je dient altijd minimaal één keer over te stappen. In de zomermaanden gaan er vanaf regionale luchthavens enkele lowcost carriers naar Litouwen. Hierdoor wordt Vilnius steeds meer een populaire bestemming voor een goedkope stedentrip. 

Vlucht naar Litouwen? Naar de hoofdstad: Vilnius!
In het zuidoosten van Litouwen vind je de hoofdstad van Litouwen; Vilnius. De stad waar de 2 rivieren Neris en Vilnia samenkomen. Er zijn veel historische attracties die de moeite waard zijn om te bekijken. De perfecte plaats voor een stedentrip. Het oude centrum van Vilnius bestaat uit straten, pleinen en wel bijna 30 kerken, waar je rustig de historie van de stad kan beseffen. Een van de kathedralen op het Kathedraalsplein bestaat al sinds de 13e eeuw en is een van de grootste bezienswaardigheden van het land. In het zuiden van de stad ligt het Internationaal vliegveld en is makkelijk te bereiken met trams en bussen. Handige informatie over de vliegvelden in Litouwen vindt u op Vliegveldinfo.nl.     

Het weer in Litouwen
Litouwen is het meest zuidelijk gelegen van de Baltische staten, tegen de Oostzee aan. De winters duren lang en zijn aardig koel. De winter kent een tijdsperiode van ongeveer oktober tot en met half april. Sneeuw valt regelmatig in de winter. Daarin tegen zijn de zomermaanden vrij warm, in juli kan de temperatuur stijgen boven de 25 graden.

Goedkoop naar Litouwen vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Litouwen? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Litouwen te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Litouwen? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Litouwen vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Litouwen deals. Tip: voor een last minute Litouwen vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Litouwen Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Litouwen 

Hoe lang is het vliegen naar Litouwen? De vluchtduur is 3 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Litouwen

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Litouwen aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Litouwen zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024