Vliegen naar Kaunas

Midden in Litouwen ligt Kaunas, het centrum van Litouwen als het gaat om wetenschap, economie en cultuur. De stad heeft een interessante geschiedenis en je vind hier dan ook vele...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kaunas voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Kaunas vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Kaunas vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Kaunas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kaunas? Geef je op voor de Kaunas Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kaunas vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Kaunas kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Kaunas in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Kaunas boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Kaunas in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Kaunas als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Kaunas

Hoe lang is het vliegen naar Kaunas? De vliegtijd naar Kaunas vanuit Nederland bedraagt iets over 2 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Kaunas

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Kaunas o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Kaunas met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Kaunas. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kaunas zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017