Vliegen naar Kaunas

Op zoek naar een goedkope vlucht Kaunas vanuit Nederland? Sinds kort zijn er voordelige Eindhoven - Kaunas vluchten! 

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Kaunas voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Kaunas

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Kaunas

Kaart Kaunas

Lees meer over Kaunas

...

Midden in Litouwen ligt Kaunas, het centrum van Litouwen als het gaat om wetenschap, economie en cultuur. De stad heeft een interessante geschiedenis en je vind hier dan ook vele oude gebouwen en bijzondere bezienswaardigheden.

Ook buiten de stad vind je veel moois, zo vind je een stukje uit de stad het architectonische reservaat van Kernave, een bijzondere plek die tevens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Een erg lekker klimaat heeft Kaunas niet, de beste reistijd is in de maanden juni, juli en augustus, wanneer de temperatuur overdag gemiddeld zo'n 22 graden Celsius is. De wintermaanden zijn koud, met temperaturen rond het vriespunt.

Kaunas International Airport wordt vooral gebruikt door budget vliegmaatschappijen. Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Kaunas. Het wil samen met het feit dat Vilnius meer verbindingen en veelal goedkopere vliegtickets heeft, het waard zijn op Vilnius te vliegen! Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Kaunas Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Kaunas vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Kaunas? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Kaunas te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Kaunas? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Kaunas vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Kaunas deals. Tip: voor een last minute Kaunas vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Kaunas Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Kaunas  

Hoe lang is het vliegen naar Kaunas? De vliegtijd naar Kaunas vanuit Nederland bedraagt iets over 2 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 35 ,-
Milaan
Amsterdam
€ 70 ,-
Wenen

Bijkomende kosten bij vluchten Kaunas

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Aeroflot
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Kaunas aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Kaunas zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024