Vergelijk vliegtickets Riga

Op zoek naar goedkope vluchten naar Riga? Dan is er volop keuze want behalve de directe KLM Riga vlucht vanaf Amsterdam zijn er ook rechtstreekse vluchten Riga vanuit Eindhoven...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 171,-

GoedkoopsteStedentrip

aanbevolen v.a. € 179,-

KLM

aanbevolen v.a. € 126,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Riga voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Riga

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Riga

Kaart Riga

Lees meer over Riga

... met Wizzair, er zijn vluchten vanuit Dusseldorf en je kunt ook nog kiezen voor de lowcost Ryanair Riga vlucht vanaf Brussel Charleroi Airport. 

KLM Riga vluchten
Woon je in de Randstad? Dan zijn de rechtstreekse KLM vluchten naar Riga vanaf Schiphol Airport waarschijnlijk de meest comfortabele en bovendien helemaal geen dure optie. Een Ryanair vlucht vanaf Charleroi Airport is misschien wel 100,- goedkoper, maar je treinretour naar deze luchthaven kost je ook minstens 50,-. Bij KLM krijg je ook nog steeds een kopje koffie aan boord en een snack, wat je bij Ryanair apart moet betalen.  Lang verhaal kort in dit geval kies ik zelf voor de KLM vlucht  Amsterdam Riga want dat scheelt ook nog eens 3,5 rijden.


Voordelige alternatieve optie: Eindhoven Riga Wizzair
Maar ... er is wel een ander goed en vaak voordelig alternatief voor vanaf Amsterdam vliegen naar Riga: Wizzair heeft 3 vluchten per week naar Riga vanaf Eindhoven Airport. Als je flexibel bent met je reisdata kan je dan soms zelfs een retourtje Riga onder de 50,- euro scoren! Maar het blijft belangrijk goed te vergelijken, want als je aan een bepaalde vertrekperiode vast zit kan de prijs bij Wizzair wel snel oplopen.

Over Riga
Met 720.000 inwoners is Riga behalve de hoofdstad van Letland ook de grootste stad van alle Baltische landen. De stad ligt aan weerszijden van de Westelijke Dvina, dicht bij de monding in de Oostzee Riga staat bekend om zijn oude binnenstad die op de UNESCO wereld erfgoedlijst staat.

Beste reistijd Riga
Riga heeft een zeeklimaat, met koude winters,  met een gemiddelde temperatuur van min vijf en elk jaar wel een meeting van min twintig graden. De zomers in Riga zijn warm tot heet, met een gemiddelde temperatuur van rond de 18 graden en mooie zomerse pieken naar 30 graden celsius. Misschien is het mooiste seizoen voor een bezoek aan Riga wel de herfst. Dan kleuren de bomen in de vele parken in de stad prachtig goudgeel en rood.

Een prachtige citytrip 
Riga wordt ook geroemd vanwege haar prachtige en afwisselende architectuur. In de stad vind je veel architectuur in de art nouveau stijl, dus bent u daar een lief hebber van komt u zeker aan uw trekken. De drie dingen die de meeste toeristen trekken zijn de Petrus kerk, de dom en het bezettingsmuseum. Eens iets anders doen in de avond? Breng dan zeker een bezoek aan Splendid Palace, de mooiste bioscoop van Europa helemaal ingericht rococostijl met flonkerende kroonluchters.

Goedkoop vliegen naar Riga Letland
Vliegen naar Riga? De luchthaven Riga International Airport (RIX) ligt op circa 10 kilometer van de stad. Het vinden van goedkope vliegtickets Riga is zeker in voor- en naseizoen prima te doen vanwege het grote aantal vluchten van low cost airlines naar de stad. Voor jouw gemak plaatsen we echter ook altijd de vanaf prijzen voor aanbiedingen Riga inclusief vlucht en hotel. Een enkele keer pakt dat namelijk nog beter uit voor wie goedkoop naar Riga wil reizen. Handige informatie over Riga Airport vindt u op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Riga vliegen? 4 Tips:

  • Goedkope tickets Riga? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Riga te vinden!
  • Geef je op voor de Riga flight alert service (bovenaan deze pagina) en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe aanbiedingen van goedkope vluchten Riga!
  • Lastminute vliegen naar Riga kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap Riga flights in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkope vlucht Riga boeken in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Riga Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Riga  

Hoe lang is het vliegen naar Riga? De vliegtijd naar Riga bedraagt 2 uur en 15 minuten bij een rechtstreekse vlucht.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Riga

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
GoedkoopsteStedentrip
- *
Cheaptickets.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Finnair
 € 25,- -  € 39,-
Transavia
- *
Cheaptickets.be
 € 26,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Riga aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Riga zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024