Vliegen naar Paaseiland

Paaseiland wordt ook Rapa Nui genoemd en is wereldberoemd geworden door de vele standbeelden die over het eiland verspreid staan. Paaseiland behoort tot Chili als een speciale...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 3,325,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Paaseiland voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Paaseiland

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Paaseiland

Kaart Paaseiland

Lees meer over Paaseiland

... provincie. Het is tevens een van de meest geïsoleerde eilanden ter wereld, midden in de stille oceaan. Paaseiland ligt meer dan 3600 km van de kust van Chili. Het eiland is ontdekt door de Nederlander Jacob Roggeveen. Hij ontdekte het eiland op paaszondag in het jaar 1722.

Bezienswaardigheden vakantie Paaseiland
Paaseiland staat sinds 1995 op de UNESCO werelderfgoedlijst vanwege de indrukwekkende Moai beelden die tot wel negenhalve meter hoog zijn. Er zijn er meer dan 600 waarvan ook onder water voor de kust.

Beste reistijd Paaseiland
Paaseiland ken een vrij constant klimaat met temperaturen die in juli en augustus (de koelste maanden) nog altijd tussen de 15 en 22 graden celsius liggen. De decembermaand is juist de warmste maand op Paaseiland. Neem wel altijd een vestje mee, er kan een koude wind staan.

Luchthaven Hang Rao Paaseiland
Reizen naar Paaseiland? De hoofdstad van Paaseiland is Hang Roa en het vliegveld van Paaseiland ligt op ongeveer twintig minuten rijden van de hoofdstad. De officiele naam van de luchthaven is Mataveri International Airport. Vanaf Amsterdam vlieg je meestal eerst naar Panama City om over te stappen naar de vlucht richting Santiago. Vanaf Santiago vertrekt dan het vliegtuig naar Paaseiland. Een overstap in Madrid in plaats van Panama City komt ook regelmatig voor.

Goedkoop naar Paaseiland vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets Paaseiland? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht Paaseiland te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Paaseiland? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Paaseiland vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets Paaseiland deals. Tip: voor een last minute Paaseiland vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste Paaseiland Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Paaseiland  

Hoe lang is het vliegen naar Paaseiland? De vliegtijd naar Paaseiland bedraagt 22 uur. Er zijn echter minimaal twee tussenstops van totaal 10 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 586 ,-
Bangkok
€ 708 ,-
Kreta
€ 32 ,-
Kopenhagen

Bijkomende kosten bij vluchten Paaseiland

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Paaseiland aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Paaseiland zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024