Vliegen naar Galapagos Eilanden

Vakantie op de Galapagoseilanden? Deze unieke groep verspreide, afgelegen eilanden liggen in de Stille Oceaan ten hoogte van de evenaar. De eilanden horen bij het land Ecuador en...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Galapagos Eilanden voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Galapagos Eilanden vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Galapagos Eilanden vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Galapagos Eilanden te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Galapagos Eilanden? Geef je op voor de Galapagos Eilanden Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Galapagos Eilanden vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Galapagos Eilanden kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Galapagos Eilanden in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Galapagos Eilanden boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Galapagos Eilanden in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Galapagos Eilanden als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Bijkomende kosten bij vluchten Galapagos Eilanden

Aanbieder
Reserveringskosten
WTC.nl
 € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Galapagos Eilanden o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Galapagos Eilanden met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Galapagos Eilanden. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Galapagos Eilanden zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017