Vliegen naar Lima

Lima is de hoofdstad van Peru en met als agglomeratie 9 miljoen inwoners de 5e stad van Zuid-Amerika. Lima wordt door vele dan ook wel de " The City of Kings" genoemd.   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lima voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Lima vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lima vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lima te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lima? Geef je op voor de Lima Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lima vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lima kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lima in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lima boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lima in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Lima als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lima

Hoe lang is het vliegen naar Lima? De vluchtduur is ongeveer 12,5 uur bij een rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam. De reisduur voor een vlucht met overstap loopt al snel op tot meer dan 15 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Lima

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
American Airlines
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Iberia
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Delta Airlines
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lima o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lima met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lima. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lima zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017