Vliegen naar Ouagadougou

De prijzen van vliegtickets Ouagadougou vergelijken? Hier tref je de beste acties voor vluchten naar Ouagadougou airport op een rij.

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,113,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Ouagadougou voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Ouagadougou

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Ouagadougou

Kaart Ouagadougou

Lees meer over Ouagadougou

...

Ouagadougou is de hoofdstad van Burkina Faso en tevens de grootste stad met 1,5 miljoen inwoners gelegen in het centrum van het land. Het is een van de weinige hoofdsteden ter wereld die niet aan een zee of aan een rivier ligt. De algemene karakter van de stad is toch dat het een groot dorp is met een levendige marktplaats. Over het algemeen rijden op de straat bijna alleen maar fietsers en motorrijders, maar de laatste jaren rijden er ook steeds meer auto’s.

De stad heeft haar internationale bekendheid te danken aan het tweejaarlijkse FESPACE filmfestifal. Dit is de belangrijkste vertoning voor de promotie van de Afrikaanse film en media. Desondanks deze bekendheid in de filmwereld is het nog niet zo bekend in het toeristische segment.

Het klimaat van Ouagadougou is het hele jaar door erg warm, het beste is dan ook om Ouagadougou in de winter te bezoeken wanneer de temperatuur tussen de twintig en de dertig graden ligt.

De luchthaven van Ouagadougou genaamd Ouagadougou Aeroport (OUA) ligt in het centrum van de stad waardoor er vanaf het vliegveld maar weinig reistijd is.

Goedkoop naar Ouagadougou vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Ouagadougou? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Ouagadougou te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Ouagadougou? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Ouagadougou vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Ouagadougou kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Ouagadougou vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Ouagadougou boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Ouagadougou in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Ouagadougou Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Ouagadougou  

Hoe lang is het vliegen naar Ouagadougou? De vluchtduur is 8 uur incl. een tussenstop van 1,5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Ouagadougou

Aanbieder
Reserveringskosten
Brussels Airlines
- *
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Ouagadougou aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Ouagadougou met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Ouagadougou zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024