Vliegen naar Lagos

Lagos is een van de grootste steden van Afrika en de voormalige hoofdstad van Nigeria. Oorspronkelijk was Lagos een klein dorpje dat door de handel en scheepvaart is uitgegroeid...   

> lees meer

Vergelijk goedkope vliegtickets Lagos voor jouw vertrekdatum:

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Lees meer over Lagos

... tot het economische hart van Nigeria.

Goedkope vliegtickets Lagos, Amsterdam Lagos
Vliegen naar Lagos? Het vliegveld waar je op zal landen is Lagos aiport beter bekend als Murtala Muhammed International Airport. Het weer in Lagos kan worden omschreven als een tropisch regenwoud klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27 graden.

Goedkoop naar Lagos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lagos vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lagos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lagos? Geef je op voor de Lagos Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lagos vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Lagos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Lagos in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lagos boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lagos in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Lagos Deals als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Lagos 

Hoe lang is het vliegen naar Lagos? De vliegtijd naar Lagos bedraagt 7 uur bij een rechtstreekse vlucht.

Bijkomende kosten bij vluchten Lagos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Royal Air Maroc
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Lagos o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lagos met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Lagos. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lagos zijn het laatste gecheckt op 12-01-2018

0
shares