Vliegtickets Lagos

Voor wie goedkope vliegtickets Lagos Nigeria zoekt zetten we hier de KLM Lagos vluchten op een rij met de beste andere acties van luchtvaartmaatschappijen voor het traject...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 711,-

KLM

aanbevolen v.a. € 727,-

Air France

aanbevolen v.a. € 584,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lagos voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lagos

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lagos

Kaart Lagos

Lees meer over Lagos

... Amsterdam - Lagos.  is een van de grootste steden van Afrika en de voormalige hoofdstad van Nigeria. Oorspronkelijk was Lagos een klein dorpje dat door de handel en scheepvaart is uitgegroeid tot het economische hart van Nigeria.

Cheap tickets Lagos Nigeria
Vliegen naar Lagos? Het vliegveld waar je op zal landen is Lagos aiport. Dit vliegveld is lokaal beter bekend als Murtala Muhammed International Airport. 

Klimaat
Het weer in Lagos kan worden omschreven als een tropisch regenwoud klimaat met een gemiddelde temperatuur van 27 graden.


Kijk voor meer informatie over de vervoersmogelijkheden van en naar Lagos Murtala Muhammed Airport op Vliegveldinfo.nl.

Goedkoop naar Lagos vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lagos? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lagos te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lagos? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lagos vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lagos kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lagos vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lagos boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lagos in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lagos Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Lagos Nigeria?  

Hoe lang is de vliegtijd naar Lagos? De vluchtduur naar Lagos bedraagt 7 uur bij een rechtstreekse vlucht Amsterdam Lagos.

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Lagos

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Swiss International Air Lines
 € 25,- -  € 39,-
KLM
 € 10,-
Egyptair
- *
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lagos aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lagos met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lagos zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024