Vluchten Niamey

Op zoek naar een goedkope vlucht naar Niamey Niger? Check dan zeker de KLM / Air France Niamey vluchten met vertrek vanaf Amsterdam of Brussel. Ook de Turkish Airlines Niamey vluchten zijn regelmatig aantrekklijk in prijs!

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,245,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Niamey voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Niamey

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Niamey

Kaart Niamey

Lees meer over Niamey

...

Niamey is de hoofdstad en economische centrum van het Afrikaanse land Niger. Het inwoner aantal is de afgelopen jaren erg gestegen in Niamey, op dit moment wonen er ongeveer 1.5 miljoen mensen. Dit aantal is gestegen omdat in de stad het hele jaar door werk is, dus ook tijdens de drogere tijden.

Bezienswaardigheden
Een mooie indrukwekkende bezienswaardigheid in Niamey is de moskee, wat tevens de grootste moskee van Niger is. Iets wat je ook zeker moet bezoeken is een van de vele markten, daar zie je veel van de eigen, stammen, cultuur terug. Net buiten de stad kan je allerlei wildlife safari’s doen wat zeker leuk is om een keer te doen! Je bent immers in Afrika, hier op de savanne heb je allerlei dieren waar je als kind van droomde om in het wild te zien! Hier heb je de kans om het is een keer daadwerkelijk mee te maken!

Niamey Niger Airport
Als je aankomt na je vlucht Amsterdam - Niamey dan land je opo Diori Hamani International Airport. Vanuit het vliegveld kan je een taxi pakken of een Bushtaxi. Je kan ook op de luchthaven zelf een auto huren, maar dit is vaak duurder dan dat je met een taxi gaat.

Goedkope vlucht naar Niamey
Als je op zoek bent naar goedkope vliegtickets Niamey is een je inschrijven voor een Flight-Alert slim! Omdat je met deze gratis dienst goed op de hoogte blijft van de scherpste Niamey tarieven. Zodat je er zeker van bent dat je tegen het scherpste tarief naar Niamey vliegt. 

Goedkoop naar Niamey vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Niamey? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Niamey te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Niamey? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Niamey vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Niamey kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Niamey vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Niamey boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Niamey in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Niamey Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Niamey  

Hoe lang is het vliegen naar Niamey? De vliegtijd naar Niamey bedraagt 8 uur en 30 minuten. Dit is inclusief een overstap van 1 uur en 35 minuten in Parijs.

Nieuwste Error Fares

€ 599 ,-
Curacao
€ 58 ,-
Italie
€ 63 ,-
Palma de Mallorca

Bijkomende kosten bij vluchten Niamey

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
Cheaptickets.be
 € 26,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Niamey aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Niamey zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024