Vliegen naar Burkina Faso

De beste deals voor tickets Burkina Faso? Check de Burkina Faso aanbiedingen hieronder en lees onze vliegtips

Goedkope vliegtickets Burkina Faso : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ouagadougou
bestemming Ouagadougou

Ouagadougou, kortweg ook wel Ouaga genoemd, is de hoofdstad van Burkina Faso en ligt op zo'n 8 uur vliegen van Amsterdam. 

Last minute vliegtickets Burkina Faso

Luchthavens in Burkina Faso

Kaart Burkina Faso

Lees meer over reizen en vliegtickets naar Burkina Faso

Burkina Faso komt zelden op een positieve manier in het nieuws. Daarom is het altijd goed om het reisadvies van het MinBuZa te bekijken voordat je vertrekt. Burkina Faso kent namelijk prachtige plekken, maar er zijn ook een aantal onveilige regio's. Burkina Faso is een land met veel savanne. Je vindt er plateaus die soms wel 500 meter hoog kunnen zijn. Daarnaast stromen er door Burkina Faso een aantal rivieren van het rivierenstelsel de Volta. 

Vluchten naar Burkina Faso
Vanaf Amsterdam gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Burkina Faso, maar vanaf Brussel en Parijs vaak wel. Ook is het mogelijk om via bijvoorbeeld Casablanca of Istanbul te vliegen. Je landt na zo'n 8 uur dan op de internationale luchthaven van Ouagadougou. Diverse grote luchtvaartmaatschappijen bieden ook de mogelijkheid om gratis (zonder hotelboeking) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen te verblijven in het land van de tussenlanding. Het internationale vliegveld van Ouagadougou bevindt zich midden in de stad! Ouagadougou is een zeer snel groeiende stad, waardoor de luchthaven eigenlijk ingebouwd is. Het vliegveld heeft maar een landingsbaan, er is geen plek voor uitbreiding. Er zijn plannen om een nieuwe luchthaven te bouwen bij Ziniaré, deze stad ligt ongeveer 40km van Ouagadougou af.

Excursies in Burkina Faso
In het noorden vind je weinig vegetatie, in het oosten vind je een aantal bossen en in het nattere zuiden is wat meer begroeiing. Leuk om op je reis naartoe te gaan zijn de ruïnes van Loropeni, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Daarnaast kun je als toerist een van de beschermde natuurgebieden ontdekken, waar apen, leeuwen en buffels leven. Ook vind je in Burkina Faso de grootste olifantenpopulatie.

Goedkoop naar Burkina Faso vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Burkina Faso? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Burkina Faso te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Burkina Faso? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Burkina Faso vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Burkina Faso kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Burkina Faso vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Burkina Faso boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Burkina Faso in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Burkina Faso Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Burkina Faso? 

De vluchtduur naar Ouagadougo, de hoofdstad van Burkina Faso, is 8 uur bij een directe vlucht. Wanneer er een tussenstop is houdt dan rekening met 11 a 12 uur vliegtijd.

Bijkomende kosten bij vluchten Burkina Faso

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Burkina Faso aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Burkina Faso met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Burkina Faso zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024