Vliegen naar Burkina Faso

Burkina Faso komt zelden op een positieve manier in het nieuws. Daarom is het altijd goed om het reisadvies van het MinBuZa te bekijken voordat je vertrekt. Burkina Faso kent namelijk prachtige plekken, maar er zijn ook een aantal onveilige regio's. Burkina Faso is een land met veel savanne. Je vindt er plateaus die soms wel 500 meter hoog kunnen zijn. Daarnaast stromen er door Burkina Faso een aantal rivieren van het rivierenstelsel de Volta. Goedkope vliegtickets Burkina Faso : populaire aanbiedingen

Actuele vliegticket aanbiedingen naar Ouagadougou

Vergelijk goedkope vliegtickets Burkina Faso voor jouw vertrekdatum:

Goedkoop naar Burkina Faso vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Burkina Faso vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Burkina Faso te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Burkina Faso? Geef je op voor de Burkina Faso Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Burkina Faso vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Burkina Faso kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Burkina Faso in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Burkina Faso boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Burkina Faso in 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Burkina Faso Deals als 1e ontvangen?


Hoe lang is het vliegen naar Burkina Faso? 

De vluchtduur naar Ouagadougo, de hoofdstad van Burkina Faso, is 8 uur bij een directe vlucht. Wanneer er een tussenstop is houdt dan rekening met 11 a 12 uur vliegtijd.

Bijkomende kosten bij vluchten Burkina Faso

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Burkina Faso o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Burkina Faso met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Burkina Faso. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Burkina Faso zijn het laatste gecheckt op 21-08-2018

0
shares