Vliegen naar Accra

Goedkoop naar Accra vliegen? KLM tickets Accra zijn al onder de €399 te krijgen vanaf Brussel & KLM vluchten Amsterdam Accra Ghana al onder de 500 euro. Vergelijk hier echter snel al het aanbod voor vliegtickets Accra & onthoud: Via VliegenNaar vlieg je goedkoper naar!

> lees meer
KLM Werelddeal: Accra v.a. €489!⏩⏩
KLM

aanbevolen v.a. € 468,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 749,-

Tix

aanbevolen v.a. € 410,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Accra voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Accra

Kaart Accra

Lees meer over Accra

...

Vliegtickets KLM Accra: een duurdere directe vlucht of een goedkope vlucht met overstap?
Er zijn zowel rechtstreekse vluchten naar Accra met KLM vanaf zowel  Amsterdam, Brussel & Dusseldorf te boeken, dit zijn vaak natuurlijk wel de duurdere vluchten. In samenwerking met Air France zijn er flink voordeligere vluchten met, een relatief kleine, overstap te boeken, geregeld kan je al naar de hoofdstad van Ghana vliegen voor zeer scherpe tarieven.

Waarom reizen naar Accra Ghana?
Door de eeuwen heen hebben mensen zich vanuit alle uithoeken gevestigd in Accra. Inmiddels is het een culturele hotspot geworden. Uit het niets ontstaan hotels, restaurants en toeristische informatiepunten. De stranden als Labadi beach, Bojo beach en Coco Beach zijn erg geliefd onder bezoekers.

Opzoek naar een goedkope vliegreis Accra vanaf Amsterdam & omstreken?
De luchthaven Accra genaamd; Kotoka International Airport (ACC) is het enige vliegveld van Accra en tegelijkertijd de belangrijkste luchthaven van heel Ghana. Met bijvoorbeeld KLM vlieg je direct vanaf Amsterdam, de vliegtijd Accra op een non-stop vlucht is dan nog geen 7 uur, maar vaak heb je een overstap. Maak hierboven een flight alert aan voor Accra en je ontvangt een e-mail als er een vlucht beschikbaar is binnen jouw budget!

Op reis naar Accra Ghana?
Accra ligt in Ghana en is een populaire toeristenbestemming in Afrika. Het is een relatief veilige stad en er valt veel te bezichtigen. Denk aan marktjes, natuurparken en enkele kastelen. Het hele gebied rondom de enorme openluchtmarkt Makola Market is het kleurrijke hart van de stad. In deze omgeving vind je de meeste (kunst) bedrijven, nationale monumenten, oude havens en historische oudheden. Qua oppervlakte kun je Ghana vergelijken met Groot-Brittannië. Accra is al sinds 1877 de hoofdstad van Ghana en er wonen bijna 2 miljoen mensen (om de vergelijking door te trekken met Groot-Brittannië; Londen heeft 3,5 keer zoveel inwoners).

Goedkoop naar Accra vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Accra vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Accra te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Accra? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Accra vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Accra kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Accra in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Accra boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Accra in 2020? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Accra Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Accra  

Hoe lang is het vliegen naar Accra? De vluchtduur bij een rechtstreekse vlucht naar Accra is rond de 7 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 19 ,-
Krakau
€ 396 ,-
Punta Cana
€ 388 ,-
Jakarta

Bijkomende kosten bij vluchten Accra

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
Expedia
 € 3,-
Royal Air Maroc
 € 27,- -  € 30,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
Connections
- *

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Accra o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Accra met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Accra. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Accra zijn het laatste gecheckt op 16-12-2019