Vliegen naar Accra

Accra ligt in Ghana en is een populaire toeristenbestemming in Afrika. Het is een relatief veilige stad en er valt veel te bezichtigen. Denk aan marktjes, natuurparken en enkele...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Accra voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Accra vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Accra vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Accra te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Accra? Geef je op voor de Accra Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Accra vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Accra kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Accra in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Accra boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Accra in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Accra als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Accra

Hoe lang is het vliegen naar Accra? De vluchtduur bij een rechtstreekse vlucht naar Accra is rond de 7 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten Accra

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
KLM
 € 10,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-
WTC.nl
 € 39,-
British Airways
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Royal Air Maroc
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Tap Portugal
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Accra o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Accra met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Accra. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Accra zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017