Vliegen naar Abidjan

Abidjan is de grootste stad van Ivoorkust en was tot 1983 zelfs de hoofdstad. Het ligt aan de Golf van Guinee en het aantal inwoners wordt geschat op bijna 3 miljoen. De stad is...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Abidjan voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Abidjan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Abidjan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Abidjan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Abidjan? Geef je op voor de Abidjan Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Abidjan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Abidjan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Abidjan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Abidjan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Abidjan in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Abidjan als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Abidjan

Hoe lang is het vliegen naar Abidjan? De vluchtduur is op de kortste route circa 9 uur, dit betreft een vlucht met een overstap naar Abidjan vanaf Amsterdam.

Bijkomende kosten bij vluchten Abidjan

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Abidjan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Abidjan met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Abidjan. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Abidjan zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017