Vliegen naar Abidjan

Abidjan is de grootste stad van Ivoorkust en was tot 1983 zelfs de hoofdstad. Het ligt aan de Golf van Guinee en het aantal inwoners wordt geschat op bijna 3 miljoen. De stad is...   

> lees meer
Tix

aanbevolen v.a. € 522,-

KLM

aanbevolen v.a. € 506,-

Vliegtickets.nl

aanbevolen v.a. € 507,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Abidjan voor jouw vertrekdatum:

Luchthavens nabij Abidjan

Kaart Abidjan

Lees meer over Abidjan

... explosief gegroeid sinds de helft van de vorige eeuw. De immense haven is aangelegd om de export uit te breiden, want in Abidjan wordt hout en textiel geproduceerd en olie gewonnen.

Opzoek naar bezienswaardigheden Abidjan?
De stad kent meerdere buurten. Het zakelijk district met grote moderne kantoorgebouwen en wolkenkrabbers is Le Plateau gelegen in het centrum van de stad. Cocody heet de luxe zone in het noorden van Abidjan. Hier staan voornamelijk veel villa’s en een paar universiteiten. Attecoube bestaat merendeels uit het Banco Forest en is uitgeroepen tot nationaal natuurpark, maar je vindt hier ook de grootste shoppingmall. Voor cultuurliefhebbers is er onder andere het National Museum en het Cocody Municipal Museum of Contemporary Art. Verder worden er in Abidjan veel markten gehouden.

De stad kent duidelijk twee gezichten. Naast het rijke deel geillustreert door wolkenkrabbers, hotels en andere moderne gebouwen heb je de arme kant van de stad waar je veel sloppenwijken aantreft en waar men in armoede leeft.

Luchthaven Abidjan
Het vliegveld van Abidjan heet Felix Houphouet Boigny Airport  en heeft als airport code ABJ. Er zijn een groot aantal verschillende luchtvaartmaatschappijen die op deze bestemming vliegen, waaronder KLM , Air France en Emirates. Je hebt tijdens een vlucht Amsterdam Abidjan wel vrijwel altijd een tussenstop.

De KLM vliegtickets Abidjan bijvoorbeeld zijn in de praktijk meestal voor vluchten met partner AirFrance en hebben in tussenstop op de luchthvane van Parijs. Maar let op want bij sommige tickets heb je ook nog een tussenstop in Bamako de hoofdstad van Mali. Dat kan een aanmerkelijk verschil maken voor je vliegduur naar Abidjan. Met slechts 1 korte stop in Parijs ben je er namelijk meestal al in minder dan 10 uur. Als je 2 stops hebt tijdens je vlucht Amsterdam - Anidjan reken dan maar met tenminste 14.5 uur.

Goedkoop naar Abidjan vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Abidjan vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Abidjan te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Abidjan? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Abidjan vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Abidjan kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Abidjan in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Abidjan boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Abidjan in 2020 / 2021? Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste Abidjan Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Abidjan  

Hoe lang is het vliegen naar Abidjan? De vluchtduur is op de kortste route circa 9 uur, dit betreft een vlucht met een overstap naar Abidjan vanaf Amsterdam.

Nieuwste Error Fares

€ 27 ,-
Milaan
€ 99 ,-
Madeira
€ 499 ,-
Curacao

Bijkomende kosten bij vluchten Abidjan

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 28,-
VliegWinkel.nl
 € 30,-
KLM
 € 10,-
Lufthansa
 € 25,- -  € 39,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
TAP Portugal
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Abidjan o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Abidjan met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen naar Abidjan. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Abidjan zijn het laatste gecheckt op 16-10-2020