Vliegen naar Lome

Lome is de hoofdstad van Togo, een land in het westen van Afrika. De stad ligt aan zee en is gebouwd om de grens van Ghana heen. De stad heeft twee regenseizoenen: van april tot...   

> lees meer
KLM

aanbevolen v.a. € 1,170,-

Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Lome voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Lome

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Lome

Kaart Lome

Lees meer over Lome

... en met juli en van september tot eind november. 's Ochtends is het er zo'n 23 graden Celsius en dit loopt op naar ongeveer 30 graden aan het eind van de dag.

Goedkoop vliegen naar Lome?
Hoe kan je het beste de goedkope Amsterdam Lome vluchten boeken? Het is vaak lastig van Nederland een directe vlucht te vinden naar Lome. Het toerisme is in Lome in opkomst en vooral de Fransen beginnen dit prachtige land te ontdekken. Vanaf Frankrijk gaan er dan ook al rechtstreekse vluchten naar Lome Airport. Voor de rest wordt er vooral op Afrikaanse steden gevlogen.

Goedkoop naar Lome vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Lome? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Lome te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Lome? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Lome vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Lome kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Lome vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Lome boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Lome in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Lome Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Lome  

Hoe lang is het vliegen naar Lome? De vluchtduur is 11 uur incl. een tussenstop van een uur.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Lome

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Lome aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Lome met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Lome zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024