Vliegen naar Omsk

In het zuiden van Rusland, in de streek West-Siberië, ligt de stad Omsk. De tegenstelling tussen arm en rijk zijn in deze stad met meer dan 1 miljoen inwoners relatief groot....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Omsk voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Omsk

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Omsk

Kaart Omsk

Lees meer over Omsk

... Zo zijn er zeer luxueuze winkels die zich richten op bezoekers die wat te besteden hebben. Maar er zijn ook lokale winkeltjes met extreem goedkope producten. Hoewel er relatief weinig toeristen komen in dit afgelegen gebied heeft de stad veel te bieden. 

Omsk is een belangrijk cultureel centrum en heeft een mooie historische binnenstad. De Oespenski kathedraal is in 2005 volledig herbouwd en is een van de bijzondere symbolen van de stad. Tegenwoordig is Omsk economisch een belangrijke stad. De Russische oliemaatschappij Sibneft heeft in Omsk haar hoofdkantoor. Daarnaast heeft Omsk een verrassend goed openbaar vervoer netwerk. Zo gaan er verschillende snelbussen naar de dichtstbijzijnde steden. Let op: de afstanden zijn in dit gebied erg groot! 

De luchthaven van Omsk, die voluit Omsk Tsentralny Airport (OMS) heet, ligt op zo'n 5 kilometer van de stad.Vanaf Amsterdam Schiphol gaan geen rechtstreekse vluchten naar Omsk. Doorgaans moet je rekenen op 1 overstap in Moskou. Voor wie zo goedkoop mogelijk naar Omzk wil vliegen zijn er soms goedkope vliegtickets naar Omsk te scoren via Tsjechië. Let bij de goedkope vluchten naar Omsk dus wel goed op de overstaptijd, want de reistijd kan daardoor aanzienlijk oplopen.

Goedkoop naar Omsk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Omsk? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Omsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Omsk? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Omsk vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Omsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Omsk vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Omsk boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Omsk in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Omsk Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Omsk  

Hoe lang is het vliegen naar Omsk? De vliegtijd naar Omsk bedraagt 8 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 15 minuten in Moskou.

Nieuwste Error Fares

€ 66 ,-
Rome
€ 304 ,-
Kos
€ 521 ,-
Vietnam

Bijkomende kosten bij vluchten Omsk

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Omsk aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Omsk met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Omsk zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024