Vliegen naar Omsk

In het zuiden van Rusland, in de streek West-Siberië, ligt de stad Omsk. De tegenstelling tussen arm en rijk zijn in deze stad met meer dan 1 miljoen inwoners relatief groot....   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Omsk voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Omsk vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Omsk vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Omsk te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Omsk? Geef je op voor de Omsk Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Omsk vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Omsk kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Omsk in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Omsk boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Omsk in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Omsk als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Omsk

Hoe lang is het vliegen naar Omsk? De vliegtijd naar Omsk bedraagt 8 uur en 40 minuten. Dit is inclusief een overstap van 2 uur en 15 minuten in Moskou.

Bijkomende kosten bij vluchten Omsk

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
Tix
 € 25,-
KLM
 € 10,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
WTC.nl
 € 39,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
Egyptair
 € 25,- -  € 39,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Omsk o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Omsk met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Omsk. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Omsk zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017