Vliegen naar Astana

Astana is sinds 1997 de hoofdstad van Kazachstan. Deze status nam de stad over van Almaty. Astana is gelegen aan de rivier de Isjim en heeft een inwonertal van meer dan 700.000. De omgeving van Astana, in het noorden van het land, bestaat vooral uit een vlak steppegebied met enkele meren.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Astana voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar Astana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Astana vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Astana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Astana? Geef je op voor de Astana Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Astana vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar Astana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights Astana in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Astana boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Astana in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
Astana als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd Astana

Hoe lang is het vliegen naar Astana? De vliegtijd naar Astana bedraagt tussen de 10-11 uur vanaf Amsterdam

Bijkomende kosten bij vluchten Astana

Aanbieder
Reserveringskosten
TOP Vliegwinkel
- *
Tix
 € 25,-
WTC.nl
 € 39,-
KLM
 € 10,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-
Schipholtickets
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket Astana o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Astana met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar Astana. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Astana zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017