Vliegen naar Astana

Astana is sinds 1997 de hoofdstad van Kazachstan. Deze status nam de stad over van Almaty. Astana is gelegen aan de rivier de Isjim en heeft een inwonertal van meer dan 700.000. De omgeving van Astana, in het noorden van het land, bestaat vooral uit een vlak steppegebied met enkele meren.

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets Astana voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets Astana

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij Astana

Kaart Astana

Lees meer over Astana

...

Astana
Astana herbergt een aantal heel indrukwekkende nieuwe gebouwen waaronder de toren van Bayterek, de Piramide van de vrede, de Nur-Astana moskee en het Ak Orda presidentiële paleis. Ook een wielerploeg is vernoemd naar de stad. De Astana ploeg komt onder andere uit in de Tour de France en wordt gesponsord door diverse grote ondernemers uit Astana.

Goedkope vliegtickets Astana?
Op zoek naar vliegtickets Astana? Je kan vliegen naar Astana vanaf Amsterdam Schiphol, maar je moet dan wel rekening houden met minimaal 1 overstap. Relatief goedkope vliegtickets vind je indien je vliegt met Turkish Airlines via Istanbul. Rechtstreeks vliegen naar Astana kan wel, maar dan moet je instappen in Frankfurt. Goedkope vluchten worden daarvandaan uitgevoerd door Air Astana.

Airport Astana
Astana International Airport ligt ongeveer 20 km buiten het centrum van de stad. Het vliegveld is uitstekend bereikbaar per taxi, maar ook per bus. Het busvervoer is prima geregeld vanaf de luchthaven.

Goedkoop naar Astana vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets Astana? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets Astana te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar Astana? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe Astana vliegticket aanbiedingen!
  • Lastminute vliegen naar Astana kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor een last minute Astana vlucht in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje Astana boeken? We verzamelen niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht Astana in 2024? Zoek de goedkoopste vluchtdag van de week en kies die heen en retour!

De beste Astana Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd Astana  

Hoe lang is het vliegen naar Astana? De vliegtijd naar Astana bedraagt tussen de 10-11 uur vanaf Amsterdam

Nieuwste Error Fares

€ 81 ,-
Venetie
€ 442 ,-
Egypte
€ 532 ,-
Havana

Bijkomende kosten bij vluchten Astana

Aanbieder
Reserveringskosten
Tix
 € 30,-
KLM
 € 10,-
LOT Polish Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Ukraine International Airlines
 € 25,- -  € 39,-
Turkish Airlines
- * -  € 30,-
Air France
 € 10,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket Astana aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2,50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis Astana met iDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets Astana zijn het laatste gecheckt op 19-04-2024