Vliegen naar New Bern

New Bern is een stad aan de oostkust van de Amerikaanse staat North Carolina vernoemd aan de Zwitserse stad Bern. New Bern heeft een inwoner aantal van ongeveer 30.000.  New...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets New Bern voor jouw vertrekdatum:

BETA *

De goedkoopste reisdata voor tickets New Bern

In de afgelopen 24 uur vonden wij de goedkoopste tickets op de volgende data:

* Deze tool is in testfase: hierdoor kunnen er nog prijsafwijkingen zijn.

Luchthavens nabij New Bern

Kaart New Bern

Lees meer over New Bern

...

New Bern gelegen aan de baai die uitmondt in de Atlantische Oceaan en daardoor is New Bern sinds de stichting een echte havenstad. Op ongeveer 12 kilometer rijden afstand van New Bern ligt het prachtige en gigantische nationale park genaamd Croatan National Park.

In New Bern staat sinds de afronding in 2008 een gereconstrueerd gebouw van het Tryon gouvernementele paleis van North Carolina.

New Bern deelt samen met de nabij gelegen stad James City een luchthaven. Dit gedeelde vliegveld heet Coastal Carolina regional airport. De luchthaven lag op ongeveer 5 kilometer afstand rijden van de binnenstad van New Bern verwijderd en is daarmee gemakkelijk bereikbaar.

U kunt vanuit Nederland helaas niet direct vliegen op New Bern. Als u wilt reizen naar New Bern zult u een overstap moeten maken op Atlanta of Charlotte om uw reis te voltooien. U kunt bij het vliegveld van New Bern meerdere opties raadplegen om verder te reizen naar u uiteindelijke bestemming in en rondom New Bern.

Goedkoop naar New Bern vliegen? 3 Tips:

  • Goedkope tickets New Bern? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om het goedkoopste vlucht New Bern te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar New Bern? Geef je op voor de Flight-Alert service van onze website en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe New Bern vliegticket aanbiedingen!
  • Ontdek onze goedkope lastminute vliegtickets New Bern deals. Tip: voor een last minute New Bern vlucht in een vakantie moet je vaak vroeg boeken!

De beste New Bern Deals als 1e ontvangen?


Vliegtijd New Bern  

Hoe lang is het vliegen naar New Bern? De vluchtduur vanuit Amsterdam naar Atlanta is ongeveer 9 uur. De vliegtijd vanuit Atlanta naar New Bern is ongeveer 1.5 uur.

Nieuwste Error Fares

€ 60 ,-
Napels
€ 772 ,-
Griekenland
€ 47 ,-
Polen

Bijkomende kosten bij vluchten New Bern

Aanbieder
Reserveringskosten
KLM
 € 10,-
Tix
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt vliegticket New Bern aanbiedingen o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen tickets of reizen. Wij verwijzen je naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betaling en voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets New Bern zijn het laatste gecheckt op 12-05-2024