Vliegen naar New Bern

New Bern is een stad aan de oostkust van de Amerikaanse staat North Carolina vernoemd aan de Zwitserse stad Bern. New Bern heeft een inwoner aantal van ongeveer 30.000.  New...   

> lees meer
Bekijk de bijkomende kosten en boekingskosten van de bovenstaande reisorganisaties

Vergelijk goedkope vliegtickets New Bern voor jouw vertrekdatum:

  • Vertrek
  • Terug
  • Vanaf luchthaven
  • Reizigers

(Vanaf 12 jaar)

(Van 2 t/m 11 jaar)

(Van 0 t/m 1 jaar)

Goedkoop naar New Bern vliegen? 5 Tips:

  • Cheap tickets New Bern vinden? Hoe meer lege stoelen in een vliegtuig, hoe voordeliger: speel met je vluchtdagen om de goedkoopste vliegtuigtickets New Bern te vinden!
  • Goedkoop vliegen naar New Bern? Geef je op voor de New Bern Flight-Alert service en wij houden je op de hoogte van alle nieuwe New Bern vliegticket aanbiedingen! Nieuw: kies vluchten met vertrek vanuit Nederland, Belgie of Duitsland
  • Lastminute vliegen naar New Bern kan goedkoop zijn in het laagseizoen. Maar voor cheap flights New Bern in een vakantie moet je juist vroeg boeken!
  • Goedkoop retourtje New Bern boeken? We verzamelen voor jou niet alleen vliegtarieven maar ook alle kortingscodes. Zie je een euroteken achter een prijs? Klik erop om te zien wat de actiecode of promotie is.
  • Goedkope vlucht New Bern in 2017 of 2018? Blijf een nachtje extra & bespaar: Zoek uit wat de goedkoopste vluchtdag is en kies die heen en retour!

De beste deals naar
New Bern als 1e ontvangen?beschikbaar komt.

Vliegtijd New Bern

Hoe lang is het vliegen naar New Bern? De vluchtduur vanuit Amsterdam naar Atlanta is ongeveer 9 uur. De vliegtijd vanuit Atlanta naar New Bern is ongeveer 1.5 uur.

Bijkomende kosten bij vluchten New Bern

Aanbieder
Reserveringskosten
American Express
- *
KLM
 € 10,-
Tix
 € 25,-
VliegWinkel.nl
 € 29,-
WTC.nl
 € 39,-
Schipholtickets
 € 30,-
Vliegtickets.nl
 € 30,-

Vliegennaar.nl vergelijkt aanbiedingen voor vliegticket New Bern o.b.v. vanaf prijzen voor retourvluchten in euro's, inclusief luchthavenbelastingen. Veel luchtvaartmaatschappijen berekenen toeslagen voor bagage, zitplaatsreservering en betalen met creditcard. ANVR-leden berekenen daarnaast per boeking € 2.50 voor het calamiteitenfonds. Het totaalbedrag moet duidelijk zijn voor je een boeking bevestigd. Tip: betaal je vliegreis New Bern met IDEAL, dat is vrijwel altijd gratis! Vliegennaar.nl verkoopt zelf geen ticket of reizen naar New Bern. Wij verwijzen je graag naar de website van bovengenoemde aanbieders voor gedetailleerde informatie over de betalingsprocedure en individuele voorwaarden.

Deze toeslagen voor vliegtickets New Bern zijn het laatste gecheckt op 08-03-2017